H Samsung παρουσιάζει νέες κάρτες microSD Endurance

H Samsung παρουσιάζει νέες κάρτες microSD Endurance

Η Samsung αποκάλυψε τη νέα της σειρά καρτών microSD, βελτιστοποιημένες για εγγραφή βίντεο σε Full HD και 4K. Ονομάζονται Pro Endurance και έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις «αυστηρές απαιτήσεις των καμερών παρακολούθησης, των καμερών ταμπλό, των καμερών με κουδούνια πόρτας, των καμερών αμαξώματος και πολλά άλλα».

Σύμφωνα με την επίσημη δήλωση, η κάρτα μπορεί να καταγράφει ασταμάτητα για 16 χρόνια, υπό την προϋπόθεση ότι η συσκευή υποδοχής καταφέρει να εκφορτώσει το περιεχόμενο αρκετά γρήγορα.

Το Samsung Pro Endurance είναι κατασκευασμένο με εσωτερική μνήμη flash NAND και μπορεί να διαρκέσει έως και 33 “τυπικές κάρτες εστιασμένες στην ταχύτητα” που είναι η σειρά Evo Plus. Οι ταχύτητες ανάγνωσης είναι έως 100 MB/s, ενώ η εγγραφή έως 40 MB/s, ανάλογα με τη χωρητικότητα.

Οι κάρτες βαθμολογούνται Class 10 με U3 (UHS Speed ​​Class 3) και V30 (Video Speed ​​Class 30), αλλά και πάλι – μόνο συγκεκριμένες εκδόσεις.

Samsung introduces new Endurance micro SD cards for continuous video recording

Η κάρτα διατίθεται σε τέσσερα μεγέθη – 32 GB και 64 GB (microSDHC), 128 GB και 256 GB (microSDXC), και κάθε χωρητικότητα έχει διαφορετική αντοχή, αλλά και τα τέσσερα είναι σε χιλιάδες ώρες.

Η Samsung έφερε πρόσθετα μέτρα ασφαλείας για το Pro Endurance πέρα ​​από τη συνήθη προστασία από νερό, μαγνήτες και ακτίνες Χ – ονομάζεται six-proof και επίσης προστατεύει την κάρτα από φθορά και πτώσεις (έως 5 μέτρα).

Οι κάρτες είναι ήδη διαθέσιμες σε όλο τον κόσμο. Οι τιμές ξεκινούν από 10,99 $ για την έκδοση 32 GB και φτάνουν στα 54,99 $ για την έκδοση 256 GB.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *