Το Twitter Circle επιτρέπει στους χρήστες να «Επιλέξουν Κοινό» και να στέλνουν Tweets σε έως και 150 άτομα  

Το Twitter Circle επιτρέπει στους χρήστες να «Επιλέξουν Κοινό» και να στέλνουν Tweets σε έως και 150 άτομα  

Το Twitter δοκιμάζει το «Twitter Circle», μια δωρεάν επανάληψη του μοντέλου συνδρομής  Super Follows . Η λειτουργία θα επιτρέπει σε έναν λογαριασμό Twitter να στέλνει Tweets σε επιλεγμένους χρήστες.

Το Twitter Circle θα επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν έως και 150 άτομα για να συμμετάσχουν στο κοινό που έχουν επιλέξει. Μπορούν να προσθέσουν ακόλουθους καθώς και μη οπαδούς σε έναν κύκλο. Ουσιαστικά, οι χρήστες μπορούν να αποφύγουν την αποστολή ενός Tweet που είναι ορατό από όλους και να διασφαλίσουν ότι το μήνυμα αποστέλλεται σε μια αρκετά μεγάλη ομάδα.

Το Twitter έχει δηλώσει ότι η λειτουργία είναι ήδη ζωντανή για ορισμένους χρήστες, αλλά δεν έχει επιβεβαιώσει πότε θα την αποκτήσουν όλοι. Για να στείλουν ένα Tweet στην προκαθορισμένη ομάδα ατόμων, οι χρήστες του Twitter θα πρέπει να ανοίξουν το μενού “Επιλογή κοινού” ενώ γράφουν ένα tweet και να επιλέξουν το Twitter Circle αντί για το Everyone:

To Twitter διαβεβαιώνει ότι ο Twitter Circle είναι διαφορετικός από το “Κοινότητες”, οι οποίες επίσης αποκρύπτουν τα tweets σε μια προσπάθεια να αποτραπεί η «κατάρρευση του πλαισίου». Το δίκτυο micro-blogging ισχυρίζεται ότι οι Κοινότητες συνδέουν τα Tweets με συγκεκριμένες συζητήσεις, ενώ το Twitter Circle θα περιλαμβάνει τυπικά Tweets που δεν είναι διαθέσιμα για όλους.

Υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί στα Tweet που αποστέλλονται χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Twitter Circle. Τα άτομα που είναι μέλη του Κύκλου του χρήστη θα μπορούν να δουν τα Tweet, αλλά το ενσωματωμένο εικονίδιο retweet θα είναι γκριζαρισμένο. Ως εκ τούτου, τα μέλη του Κύκλου δεν μπορούν να κοινοποιήσουν αυτόματα τέτοια Tweets. Το Twitter δεν έχει κανέναν τρόπο να εμποδίσει τους χρήστες να τραβήξουν ένα στιγμιότυπο οθόνης και να μοιραστούν μια εικόνα του Tweet που στάλθηκε χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Twitter Circle. Ένα άτομο που βρίσκεται σε έναν κύκλο Twitter δεν μπορεί να αφαιρέσει τον εαυτό του, αλλά μπορεί να κάνει σίγαση μιας συζήτησης.

Φαίνεται ότι το Twitter προσπαθεί να προσφέρει μια ενδιάμεση λύση σε έναν πλήρως κλειδωμένο λογαριασμό και έναν δημόσιο λογαριασμό. Το Twitter δεν έχει υποδείξει πόσους Κύκλους Twitter μπορούν να δημιουργήσουν οι χρήστες. Επί του παρόντος, οι λίγοι επιλεγμένοι χρήστες που έχουν πρόσβαση στη νέα δυνατότητα μπορούν να δημιουργήσουν μόνο μία. Η λειτουργία Twitter Circle θα είναι τελικά διαθέσιμη σε χρήστες σε iOS, Android και στον ιστό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *