Τα Office Insider σε Mac αποκτούν μια νέα δυνατότητα του Excel

Τα Office Insider σε Mac αποκτούν μια νέα δυνατότητα του Excel

Μετά την κυκλοφορία μιας νέας έκδοσης προεπισκόπησης του Office Insider για χρήστες Android, η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση του Office για τους Office Insiders με macOS.

Σύμφωνα με το επίσημο αρχείο καταγραφής αλλαγών, το νέο Office Build 16.61.22050100 επιτρέπει στους Office Insiders σε Mac να καθαρίζουν και να διαμορφώνουν τα δεδομένα τους από τοπικά αρχεία, SharePoint, SQL και πίνακες και εύρη χρησιμοποιώντας το Power Query.

Το πλήρες επίσημο αρχείο καταγραφής αλλαγών δίνεται παρακάτω.

Changelog

 Αξίζει να θυμηθούμε ότι το Office Build 16.61.22050100 είναι διαθέσιμο για Insiders στο τρέχον κανάλι. Επομένως, εάν είστε συνδρομητής του καναλιού Beta ή χρησιμοποιείτε την κανονική ενημέρωση του Office, δεν θα δείτε την ενημέρωση. Ωστόσο, η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη για τους τακτικούς χρήστες του Office μετά από λίγες ημέρες.

Σε άλλες ειδήσεις του Office, η Microsoft πρόσθεσε πρόσφατα τη δυνατότητα γρήγορης εναλλαγής στη φωτεινή λειτουργία εάν δεν της αρέσει η σκοτεινή λειτουργία στο φόντο του εγγράφου στο Office για Android. Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό που έφτασε στο Office είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν τις σκέψεις τους χρησιμοποιώντας φωνή στην εφαρμογή OneNote στα τηλέφωνά τους Android. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτές τις νέες δυνατότητες εδώ. Εν τω μεταξύ, τα Office Insiders στο Android μπορούν πλέον να πλοηγούνται σε ένα έγγραφο πιο εύκολα με νέες επιλογές Γρήγορης πρόσβασης, συμπεριλαμβανομένων των “Πρόσφατα”, “Κοινόχρηστα” και “Ανοιχτά”. Οι χρήστες του Office στο Android μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τη Γρήγορη πρόσβαση πατώντας οποιαδήποτε από τις επιλογές στο επάνω μέρος της οθόνης.

Ωστόσο, για Mac Office Insiders στο τρέχον κανάλι, για ενημέρωση στην πιο πρόσφατη έκδοση προεπισκόπησης του Microsoft Office Insider, ανοίξτε οποιοδήποτε πρόγραμμα του Office και μεταβείτε στο Αρχείο> Λογαριασμός> Επιλογές ενημέρωσης> Ενημέρωση τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *