Οι χρήστες του Xbox μπορούν να μοιράζονται στιγμιότυπα οθόνης και κλιπ ως ιστορίες τύπου Instagram  

Οι χρήστες του Xbox μπορούν να μοιράζονται στιγμιότυπα οθόνης και κλιπ ως ιστορίες τύπου Instagram  

H Microsoft κυκλοφορεί μια ενημέρωση στην Xbox για iOS και Android που περιλαμβάνει μια νέα δυνατότητα κοινής χρήσης κοινωνικής δικτύωσης. Οι παίκτες θα μπορούν να μοιράζονται στιγμιότυπα οθόνης, κλιπ παιχνιδιού και επιτεύγματα με τους φίλους τους και άλλους ως ιστορίες τύπου Instagram ή Snapchat. Θα μπορείτε επίσης να απαντάτε σε ιστορίες άλλων ανθρώπων με μια αντίδραση ή ένα μήνυμα.

Θα βρείτε τις ιστορίες στην αρχική οθόνη της εφαρμογής. Για να μοιραστείτε ένα κλιπ, ένα στιγμιότυπο οθόνης ή ένα επίτευγμα, μεταβείτε στο κανάλι, πατήστε το σύμβολο συν στην ετικέτα παίκτη σας και επιλέξτε τι θέλετε να δημοσιεύσετε από τη συλλογή. Θα μπορείτε να προσθέσετε μια λεζάντα πριν μοιραστείτε την ιστορία σας.

Αν και οι ιστορίες Instagram και Snapchat συνήθως εξαφανίζονται μετά από 24 ώρες, οι ιστορίες Xbox θα είναι διαθέσιμες για 72 ώρες. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιο πιθανό οι φίλοι σας να δουν τις ενημερώσεις σας, εφόσον μπορούν να απομακρυνθούν από τη νέα Halo Infinite σεζόν για αρκετό καιρό.

Υπάρχει μια άλλη νέα δυνατότητα για τις κονσόλες Xbox ως μέρος της ενημέρωσης Μαΐου. Η Microsoft το αποκαλεί προσθήκη ετικετών ποιότητας υπηρεσίας (QoS). Λέει ότι αυτός είναι ένας τρόπος για να δοθεί προτεραιότητα στην «εξερχόμενη δικτυακή κίνηση ευαίσθητη σε λανθάνουσα κατάσταση, όπως η συνομιλία για πάρτι, η ροή κονσόλας και η αναπαραγωγή πολλών παικτών». Η εταιρεία λέει ότι αυτή η δυνατότητα θα μπορούσε να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την εμπειρία παιχνιδιού σας εν μέσω προβλημάτων σύνδεσης σε συμφορημένα δίκτυα.

Μπορείτε να διαχειριστείτε τις ετικέτες QoS στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Αφού επιλέξετε την επιλογή Γενικά, μεταβείτε στις ρυθμίσεις δικτύου και μετά στις ρυθμίσεις για προχωρημένους. Στη συνέχεια, θα δείτε τις ρυθμίσεις προσθήκης ετικετών QoS. Η προσθήκη ετικετών DSCP είναι ενεργοποιημένη σε επίπεδο πακέτων IPv4 και IPv6 και λειτουργεί τόσο σε ενσύρματες όσο και σε ασύρματες συνδέσεις. Η προσθήκη ετικετών WMM λειτουργεί σε επίπεδο ασύρματης συσκευασίας και είναι ενεργή μόνο σε συνδέσεις Wi-Fi.

Αυτές οι ενημερώσεις είναι πλέον ζωντανές στην Αυστραλία. Η Microsoft λέει ότι θα φτάσουν σύντομα σε άλλες περιοχές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *