Το «Fortnite» επιστρέφει στο iOS δωρεάν μέσω Xbox Cloud Gaming

Το «Fortnite» επιστρέφει στο iOS δωρεάν μέσω Xbox Cloud Gaming

Η NVIDIA δεν είναι η μόνη που διευκολύνει την αναπαραγωγή Fortnite σε συσκευές Apple. Η Microsoft συνεργάστηκε με την Epic Games για να καταστήσει το Fortnite δωρεάν για αναπαραγωγή στο Xbox Cloud Gaming, χωρίς να απαιτείται συνδρομή. Εφόσον έχετε λογαριασμό Microsoft σε μία από τις 26 χώρες με δυνατότητα ροής, μπορείτε να παίξετε τον τίτλο του battle royale μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού σε iPhone, iPad, συσκευή Android ή υπολογιστή με Windows.

Η έκδοση ροής υποστηρίζει και χειριστήρια και αφής. Η λειτουργία δημιουργικού είναι επίσης δωρεάν, αν και θα χρειαστεί να πληρώσετε αν θέλετε να πολεμήσετε κακούς της τεχνητής νοημοσύνης στην καμπάνια Save the World. Το Fortnite μπορεί να μην είναι μόνο. Η Microsoft είπε ότι «θα κοιτάξει να φέρει» άλλους δωρεάν τίτλους στο Xbox Cloud Gaming.

Δεν υπάρχει κανένα μυστήριο πίσω από την ομάδα της Microsoft. Αυτό θα μπορούσε να ενισχύσει το Xbox Cloud Gaming και να αυξήσει τις εγγραφές στο Game Pass Ultimate, το οποίο προσφέρει έναν κατάλογο παιχνιδιών που μπορείτε να κάνετε ροή σε πολλές πλατφόρμες. Η Microsoft είναι επίσης πρόθυμη να κακομάθει την Apple – ο δημιουργός των Windows έχει υποστηρίξει την αντιμονοπωλιακή μάχη της Epic, υποστηρίζοντας ότι η Apple πνίγει τον ανταγωνισμό μέσω πληρωμών εντός εφαρμογής και περιορισμών στις εφαρμογές παιχνιδιών cloud. Το δωρεάν παιχνίδι Fortnite θα μπορούσε να τραβήξει την προσοχή στις πολιτικές της Apple ενώ αμβλύνει το πλήγμα για τη Microsoft, την Epic και τους παίκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.