Τρία νέα wearables Samsung όλα με την κωδική ονομασία «Heart» -μπορεί να είναι Galaxy Watch5

Τρία νέα wearables Samsung όλα με την κωδική ονομασία «Heart» -μπορεί να είναι Galaxy Watch5

Μια νέα αναφορά εμφανίστηκε από το Galaxy Club με στοιχεία για ένα νέο τρίο έξυπνων ρολογιών που φέρουν όλα την κωδική ονομασία «Heart». Δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν το «Heart» είναι το πραγματικό κωδικό όνομα για το ακυκλοφόρητο Galaxy Watch 5, αλλά τα νέα κωδικά ονόματα Heart-S, Heart-L και Heart-Pro σειρά με προηγούμενη αναφορά ότι θα υπήρχε μια έκδοση Pro Το επόμενο smartwatch της Samsung.

Σύμφωνα με την έκθεση, φαίνεται ότι η Samsung μπορεί να θέλει να αλλάξει τη στρατηγική της με το Galaxy Watch. Το Galaxy Watch4 κυκλοφόρησε σε κανονικές και “κλασικές” παραλλαγές, αλλά το Galaxy Watch Active2 έχει καθυστερήσει για διάδοχο. Είναι πιθανό η σειρά Active wearable να αποσυρθεί για μια πιο ενοποιημένη προσφορά smartwatch.

Το Heart-S είναι η μικρότερη έκδοση που είναι είτε 40mm είτε 42mm με αριθμό μοντέλου SM-R90X. Εν τω μεταξύ, το Heart-L είναι μια μεγαλύτερη έκδοση που είναι είτε 44mm είτε 46mm με αριθμό μοντέλου SM-R19X. Τέλος, το Heart-Pro είναι μια κωδική ονομασία που επιβεβαιώνει την αναφορά του προηγούμενου μήνακαι υπάρχει μόνο σε ένα μέγεθος.

Η αναφορά δεν επιβεβαιώνει ότι πρόκειται όντως για μοντέλα Galaxy Watch 5 και δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιο θα είναι το τελικό σχέδιο ονομασίας των νέων smartwatches της Samsung.

Η αναφορά του περασμένου μήνα αποκάλυψε ότι το κορυφαίο μοντέλο Galaxy Watch5 θα διαθέτει μπαταρία 572 mAh, ένα σημαντικό βήμα παραπάνω από τα μοντέλα Watch4. Σε κάθε περίπτωση, η Samsung δεν αναμένεται να ανακοινώσει ένα νέο Galaxy Watch μέχρι αργότερα αυτό το έτος, πιθανώς κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης Unpacked, συνήθως κάποια στιγμή τον Αύγουστο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *