Η Microsoft σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τη συσκευή ροής Xbox TV το επόμενο έτος

Η Microsoft σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τη συσκευή ροής Xbox TV το επόμενο έτος

Με πλατφόρμες παιχνιδιών που βασίζονται σε cloud, εταιρείες όπως η Microsoft μπορούν τώρα να αλλάξουν τη στρατηγική τους με νέους τρόπους που προηγουμένως δεν ήταν δυνατοί. Πριν από σχεδόν ενάμιση χρόνο, ο Διευθύνων Σύμβουλος Gaming της Microsoft, Phil Spencer, αποκάλυψε ότι θα ήταν δυνατή η ροή παιχνιδιών Xbox στην τηλεόρασή σας «μέσα στους επόμενους 12 μήνες». Το ίδιο ειπώθηκε ξανά τον Ιούνιο του 2021, όταν η Microsoft επιβεβαίωσε ότι θα πρόσφερε μια εφαρμογή Smart TV και ένα Xbox streaming Stick στο ίδιο χρονικό διάστημα.

«H Microsoft σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια συσκευή ροής παιχνιδιών cloud Xbox» που θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους 12 μήνες. Αυτό, σύμφωνα με «άτομα που γνωρίζουν το θέμα». Οι καθυστερήσεις είναι πιθανό να οφείλονται στους περιορισμούς της εφοδιαστικής αλυσίδας που προκαλούνται από μεγάλες διακοπές στην Ουκρανία λόγω της εισβολής και στην Κίνα λόγω των lockdown.

Υποτίθεται ότι μια τέτοια συσκευή θα έμοιαζε είτε με Amazon Fire TV Stick είτε με παράγοντα μορφής  τύπου Roku. Αυτή η συσκευή θα σας επέτρεπε να κάνετε ροή από εφαρμογές ταινιών και τηλεόρασης, αλλά και να ενεργοποιήσετε την πρόσβαση στο Xbox Game Pass Ultimate.

Αναφέρεται επίσης ότι η Microsoft και η Samsung εργάζονται στενά για την ανάπτυξη αυτής της εφαρμογής ροής, έτσι ώστε οι κάτοχοι Smart TV της Samsung να μην χρειάζεται καν να αγοράσουν μια ειδική συσκευή για αυτόν τον σκοπό. Αυτό θα ξεκινήσει επίσης μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *