Ο στρατός πληροφορικής της Ουκρανίας διακόπτει τη διανομή αλκοόλ στη Ρωσία 

Ο στρατός πληροφορικής της Ουκρανίας διακόπτει τη διανομή αλκοόλ στη Ρωσία 

Οι Hacktivists που δρουν στο πλευρό της Ουκρανίας έχουν επικεντρώσει τις επιθέσεις DDoS τους σε μια πύλη που θεωρείται κρίσιμη για τη διανομή αλκοολούχων ποτών στη Ρωσία.

Οι επιθέσεις DDoS (κατανεμημένης άρνησης υπηρεσίας) είναι συλλογικές προσπάθειες για να κατακλύσουν τους διακομιστές με μεγάλους όγκους σκουπιδιών και πλαστά αιτήματα, καθιστώντας τους ανίκανους να εξυπηρετήσουν νόμιμους επισκέπτες.

Σύμφωνα με αναφορές από πολλά ρωσικά μέσα ενημέρωσης, αρκετοί παραγωγοί και διανομείς βότκας ισχυρίζονται ότι δεν έχουν πρόσβαση στην πύλη EGAIS (ЕГАИС), όπως απαιτείται από τους κυβερνητικούς κανονισμούς.

Ως αποτέλεσμα, η μεταφορά και η διανομή αλκοολούχων ποτών σε σημεία λιανικής έχουν υποφέρει πολύ τις τελευταίες δύο ημέρες, αυξάνοντας τον κίνδυνο πραγματικών ελλείψεων στα ράφια.

Ένα άτομο που εργάζεται στο πεδίο είπε στο Vedomosti ότι «Λόγω μεγάλης κλίμακας βλάβης, τα εργοστάσια δεν μπορούν να δεχτούν δεξαμενές με αλκοόλ και οι πελάτες, τα καταστήματα και οι διανομείς δεν μπορούν να λάβουν τελικά προϊόντα που τους έχουν ήδη παραδοθεί».

Χθες, πολλά εργοστάσια αποφάσισαν να σταματήσουν εντελώς τις αποστολές στις αποθήκες και στη συνέχεια να μειώσουν τον ρυθμό παραγωγής τους, καθώς ξεχειλίζουν από προϊόντα που παραμένουν απαράδοτα και δεν αντέχουν άλλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *