Οι υπηρεσίες παιχνιδιών Xbox επιστρέφουν σιγά σιγά στο διαδίκτυο

Οι υπηρεσίες παιχνιδιών Xbox επιστρέφουν σιγά σιγά στο διαδίκτυο

Ορισμένοι παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα με την πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως το Cloud Gaming, συνδρομές και άλλες, στις κονσόλες παιχνιδιών Xbox. Η Microsoft επιβεβαίωσε ότι η πλατφόρμα αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με τις δυνατότητες cloud για χρήστες του δικτύου Xbox.

Απο αναφορές στον ιστότοπο υποστήριξης του Xbox, υπήρχαν προβλήματα με πολλές υπηρεσίες -τα καταστήματα και τις συνδρομές, το Cloud gaming και το Remote Play. Έτσι, οι παίκτες δεν μπορούν να ξεκινήσουν τις συνεδρίες παιχνιδιών τους. Τα ζητήματα που υπήρξαν:

  • Δεν είναι δυνατή η αγορά ιδιόκτητων παιχνιδιών, παιχνιδιών Game Pass, καθώς και παιχνιδιών που είναι συμβατά προς τα πίσω.
  • Δεν είναι δυνατή η αγορά συνδρομών ή αξεσουάρ.
  • Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη χρήση πιστωτικής κάρτας για να κάνετε αγορές αυτήν τη στιγμή.
  • Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο υπάρχον υπόλοιπο λογαριασμού για την πραγματοποίηση αγορών.
  • Οι αγορές εντός παιχνιδιού έχουν προβλήματα.

Επίσης πολλοί παίκτες είναι πιθανό να μην έχουν καν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους. Οποιαδήποτε προσπάθεια προφανώς δίνει το τρομερό σφάλμα “Η σύνδεση απέτυχε”.

Τα προβλήματα που μαστίζουν την πλατφόρμα Xbox επηρεάζουν όλους τους τύπους συσκευών όπου οι παίκτες χρησιμοποιούν με τον λογαριασμό ή τις υπηρεσίες Xbox τους. Οι παίκτες της κονσόλας και εκείνοι που χρησιμοποιούν τα προγράμματα περιήγησής για την υπηρεσία Xbox Cloud Gaming έχουν προβλήματα.

Η πιο πρόσφατη Κατάσταση Xbox υποδεικνύει ότι η υπηρεσία Καταστήματα και Συνδρομές έχει αρχίσει να λειτουργεί. Ωστόσο, με το Cloud gaming και το απομακρυσμένο παιχνίδι, καθώς και τα Παιχνίδια και τις υπηρεσίες παιχνιδιών εκτός λειτουργίας, οι παίκτες δεν θα μπορούν να επιστρέψουν στις συνεδρίες παιχνιδιών τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *