Xbox είναι εκτός λειτουργίας σε όλο τον κόσμο, καθώς οι χρήστες δεν μπορούν να παίξουν παιχνίδια

Xbox είναι εκτός λειτουργίας σε όλο τον κόσμο, καθώς οι χρήστες δεν μπορούν να παίξουν παιχνίδια

Η Microsoft λέει ότι οι υπηρεσίες Xbox Live βρίσκονται επί του παρόντος εκτός λειτουργίας λόγω μεγάλης διακοπής λειτουργίας, επηρεάζοντας τους πελάτες σε όλο τον κόσμο και εμποδίζοντάς τους να ξεκινήσουν ή να αγοράσουν παιχνίδια.

Σύμφωνα με αναφορές χρηστών, η διαδικτυακή πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών είναι εκτός λειτουργίας για τουλάχιστον τρεις ώρες, εμποδίζοντάς τους να παίζουν παιχνίδια τόσο εκτός σύνδεσης όσο και σε cloud.

“Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι χρήστες δεν μπορούν να αγοράσουν παιχνίδια, να ξεκινήσουν παιχνίδια ή να ξεκινήσουν περιόδους σύνδεσης στο Cloud Gaming. Οι ομάδες μας διερευνούν”, εξήγησε.

Η σελίδα κατάστασης Xbox αναφέρει ότι οι επηρεαζόμενες υπηρεσίες Xbox περιλαμβάνουν Παιχνίδια και παιχνίδια, παιχνίδια Cloud και απομακρυσμένη αναπαραγωγή και Κατάστημα και συνδρομές.

Αυτή η μεγάλη διακοπή λειτουργίας επηρεάζει πολλές πλατφόρμες και ισχύει για Xbox Series X|S, κονσόλες Xbox One, συσκευές Android, συσκευές Apple, Xbox σε Windows και παιχνίδια cloud.

Xbox outage

“Ενδέχεται να αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αναπαραγωγή των ψηφιακών σας παιχνιδιών αυτήν τη στιγμή. Ίσως να μην μπορείτε να αγοράσετε παιχνίδια για να τα αποκτήσετε αυτήν τη στιγμή”, γράφει.

“Μπορεί να έχετε πρόβλημα με την έναρξη των παιχνιδιών στο cloud ή να αποσυνδεθείτε απροσδόκητα από ένα παιχνίδι μετά την έναρξή του.”

Ενώ η ομάδα του Xbox είπε πριν από δύο ώρες ότι οι πελάτες θα πρέπει και πάλι να μπορούν να ξεκινούν και να παίζουν τα παιχνίδια τους σε κονσόλες Xbox και μέσω του παιχνιδιού Cloud, η αιτία πίσω από αυτή τη διακοπή δεν αντιμετωπίστηκε σωστά.

Το Downdetector έλαβε χιλιάδες αναφορές ζητημάτων υπηρεσίας κατά το πρώτο στάδιο διακοπής λειτουργίας και δεκάδες χιλιάδες κατά το δεύτερο κύμα αναφορών.

One thought on “Xbox είναι εκτός λειτουργίας σε όλο τον κόσμο, καθώς οι χρήστες δεν μπορούν να παίξουν παιχνίδια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *