Το WhatsApp για iOS εκκινεί έως και 512 άτομα σε μια ομαδική λειτουργία – αλλά όχι στη Βραζιλία

Το WhatsApp για iOS εκκινεί έως και 512 άτομα σε μια ομαδική λειτουργία – αλλά όχι στη Βραζιλία

Πριν από μερικές ημέρες, υπήρχε πληροφορία ότι το WhatsApp κυκλοφόρησε επιτέλους τη δυνατότητα αντίδρασης σε ένα μήνυμα. Παράλληλα με αυτή τη δυνατότητα, η εταιρεία φέρνει επίσης έως και 512 άτομα σε μια ομάδα και αυξάνει το όριο μεγέθους ενός αρχείου από 100 MB σε 2 GB.

Σύμφωνα με το WhatsApp σε μια ανάρτηση ιστολογίου, «ένα από τα κορυφαία αιτήματα που λαμβάνουμε συνεχώς είναι η επιλογή προσθήκης περισσότερων ατόμων σε μια συνομιλία, επομένως τώρα σιγά σιγά παρουσιάζουμε τη δυνατότητα προσθήκης έως και 512 ατόμων σε μια ομάδα. ”

Όπως πάντα, η εταιρεία υπογραμμίζει τη σημασία της δημιουργίας μιας ιδιωτικής, ασφαλούς και ασφαλούς εμπειρίας. Το ενδιαφέρον μέρος αυτής της δυνατότητας που κυκλοφορεί παγκοσμίως είναι ότι οι Βραζιλιάνοι χρήστες θα πρέπει να περιμένουν μερικούς μήνες ακόμη. Η εταιρεία δήλωσε:

«Με βάση αποκλειστικά τη μακροπρόθεσμη στρατηγική μας για τη Βραζιλία, αυτή η τελευταία λειτουργικότητα θα εφαρμοστεί μόνο αφού δοκιμαστεί σε άλλες αγορές».

Στην πραγματικότητα, με τις προεδρικές εκλογές να έρχονται τον Οκτώβριο, αυτό αποτελεί μέρος της προσπάθειας του Ανώτατου Εκλογικού Δικαστηρίου της Βραζιλίας να αποτρέψει τη διάδοση ψεύτικων ειδήσεων και παραπληροφόρησης μέσω ομάδων – όπως συμβαίνει σε άλλες εφαρμογές, όπως το Telegram.

Επιπλέον, οι χρήστες του WhatsApp μπορούν πλέον να αρχίσουν να στέλνουν αρχεία εντός της εφαρμογής έως και 2 GB κάθε φορά, προστατευμένα από κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Η εταιρεία εξηγεί:

«Αυτό είναι μια αύξηση από το προηγούμενο όριο των 100MB και πιστεύουμε ότι θα είναι χρήσιμο για τη συνεργασία μεταξύ μικρών επιχειρήσεων και σχολικών ομάδων. Συνιστούμε τη χρήση WiFi για μεγαλύτερα αρχεία και θα εμφανίσουμε έναν μετρητή κατά τη μεταφόρτωση ή τη λήψη για να σας ενημερώσουμε πόσο χρόνο θα διαρκέσει η μεταφορά σας.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *