Διαρροές για το αναδιπλούμενο Motorola Razr  τρίτης γενιάς 

Διαρροές για το αναδιπλούμενο Motorola Razr  τρίτης γενιάς 

Το στολίδι της πτυσσόμενης αγοράς ήταν γενικά συσκευές της σειράς Galaxy Z Fold, αλλά ο νικητής όσον αφορά τον όγκο πωλήσεων ήταν ο παραδοσιακός αναδιπλούμενος παράγοντας μορφής τηλεφώνου. Η Motorola επιβεβαίωσε προηγουμένως ότι ένα πτυσσόμενο “Motorola Razr 3” βρισκόταν σε ανάπτυξη και τώρα μια νέα αναφορά μας δίνει την πρώτη ματιά στο “Maven”.

Evan Blass αναφέρει μέσω του 91Mobiles ότι η συσκευή που απεικονίζεται παρακάτω είναι το “Motorola Maven”, το οποίο θα πωληθεί ως το επόμενο πτυσσόμενο τηλέφωνο της μάρκας. Αναφερόμαστε στη συσκευή ως “Razr 3”, καθώς η επίσημη επωνυμία δεν έχει ακόμη βγει.

Αυτή η πρώτη ματιά στο “Motorola Razr 3” δείχνει μια συσκευή με ανανεωμένο σχεδιασμό που έρχεται πολύ πιο κοντά στο Galaxy Z Flip 3 της Samsung. Φαίνεται ότι η Motorola έχει χάσει την “καμπούρα” στο κάτω μέρος της σχεδίασης υπέρ κάτι λίγο πιο επίπεδη. Είναι δύσκολο να δεις την εξωτερική οθόνη με βάση αυτήν την εικόνα, αλλά εξακολουθεί να φαίνεται να είναι μεγαλύτερο από αυτό που χρησιμοποιεί η Samsung, με βάση τα ελάχιστα ορατά στοιχεία για το πού βρίσκεται αυτή η οθόνη.

Μία από τις μεγάλες αλλαγές φαίνεται να είναι με τη διάταξη της κάμερας. Ενώ οι δύο προηγούμενες γενιές του Razr προσέφεραν μόνο μία κάμερα, η Motorola έχει δύο αισθητήρες σε αυτό το “Razr 3”. Αυτά παραμένουν στη γωνία του σχεδιασμού, σε αντίθεση με το Galaxy Z Flip 3. Προφανώς, ο κύριος αισθητήρας είναι ένας σκοπευτής 50MP που υποστηρίζεται από έναν υπερευρυγώνιο 13MP, με κάμερα selfie 32MP εντός της συσκευής. Η οθόνη παραμένει σε FHD+.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, το “Maven” περιγράφεται ως μια “κορυφαία” προσφορά. Αυτό περιλαμβάνει το τσιπ Snapdragon 8 Gen 1 της Qualcomm, αν και φαίνεται ότι τα σχέδια για δύο εκδόσεις της συσκευής, μία με την υπάρχουσα Gen 1 και μία με την επερχόμενη παραλλαγή “Plus”, ενδέχεται να παρεμποδιστούν από καθυστερήσεις παράδοσης στο νεότερο, ακόμα ακοινώνητο chip. . Η μνήμη RAM φτάνει στα 8GB/12GB και ο αποθηκευτικός χώρος στα 256GB/512GB, ανάλογα με την παραλλαγή.

Το “Motorola Razr 3” προφανώς πρόκειται να φτάσει κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι, συγκεκριμένα με προορισμό την Κίνα πρώτα γύρω στον Ιούλιο ή τον Αύγουστο. Το “Quart Black” και το “Tranquil Blue” θα είναι προφανώς οι χρωματισμοί που θα λανσαριστούν.

Πριν από αυτήν την επερχόμενη συσκευή, η Motorola κυκλοφόρησε δύο άλλα πτυσσόμενα. Το αυθεντικό Razr κυκλοφόρησε το 2019 και βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό στην ιδέα ότι αναζωογόνηζε τη σχεδίαση του κλασικού αναδιπλούμενου τηλεφώνου Razr. Ωστόσο, όσον αφορά τις πρακτικές κριτικές, οι απόψεις ήταν λιγότερο ευνοϊκές λόγω προβλημάτων υλικού και αργών ενημερώσεων λογισμικού. Το Razr 5G κυκλοφόρησε το 2020 ως βελτίωση σε αυτήν την αρχική συσκευή, με καλύτερο υλικό, αλλά ο σκληρός ανταγωνισμός από τη Samsung μαζί με την υψηλή τιμή του Razr συνέβαλε στην ελάχιστη πρόσφυση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *