Το προβληματικό remake του Prince of Persia της Ubisoft μεταφέρθηκε σε νέο στούντιο, καθυστερεί περαιτέρω

Το προβληματικό remake του Prince of Persia της Ubisoft μεταφέρθηκε σε νέο στούντιο, καθυστερεί περαιτέρω

Μετά από αόριστη καθυστέρηση και μήνες χωρίς ενημέρωση, η Ubisoft ανακοίνωσε ότι μεταφέρει την ανάπτυξη του πολυαναμενόμενου Prince of Persia: The Sands of Time στο στούντιο της Μόντρεαλ, Καναδάς. H Ubisoft επιβεβαίωσε επίσης   ότι δεν στοχεύει πλέον σε κυκλοφορία το οικονομικό έτος 2023, το οποίο θα διαρκέσει έως τις 31 Μαρτίου 2023 στον Καναδά. Το παιχνίδι βρίσκεται στα σκαριά στα στούντιο Mumbai και Pune της Ubisoft με έδρα την Ινδία από το 2020.

«Η ανάπτυξη του Prince of Persia: the Sands of Time Remake θα ηγείται πλέον η Ubisoft Montréal, η ίδια η γενέτειρα του επικού Sands of Time τριλογία», αναφέρει η αρχική ανακοίνωση της Ubisoft στο Twitter . «Αυτή η απόφαση είναι ένα σημαντικό βήμα και η ομάδα, βασισμένη στο έργο που επιτεύχθηκε από την Ubisoft Pune και την Ubisoft Mumbai, θα αφιερώσει τώρα τον χρόνο που χρειάζεται για να ανασυνταχθεί στο πεδίο του παιχνιδιού για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία για αυτό το ριμέικ ενός ολο- time classic, όταν είναι έτοιμο».

Εκτός από τη βοήθεια με παιχνίδια όπως το Just Dance και Steep, του The Sands of Time σηματοδοτεί τον πρώτο σημαντικό τίτλο που οδήγησε στην ανάπτυξη τα στούντιο Ubisoft Mumbai και Pune. Η Ubisoft δεν επέκτεινε τι την ώθησε να ανταλλάξει στούντιο.

«Είμαστε περήφανοι για τη δουλειά που επιτεύχθηκε από την Ubisoft Pune και την Ubisoft Mumbai και η Ubisoft Montreal θα επωφεληθεί από τις γνώσεις τους καθώς η νέα ομάδα θα συνεχίσει να εργάζεται για να προσφέρει ένα εξαιρετικό ριμέικ», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ubisoft Antoine Leduc-Labelle σε μια δήλωση. «Ως εκ τούτου, δεν στοχεύουμε πλέον σε κυκλοφορία του FY23. Οι παίκτες θα ενημερώνονται για το έργο καθώς η ανάπτυξη προχωρά.”

Το ριμέικ του Sands of Time υποτίθεται ότι είναι ένα remastering του παιχνιδιού – όχι απλώς ένα reskin – που βασίζεται στον κινητήρα AnvilNext της Ubisoft. Αρχικά επρόκειτο να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2021 σε Xbox One, PlayStation 4 και PC. Δεν υπάρχει ακόμα καμία λέξη για τη βελτιστοποίηση για τη σειρά X / S ή το PS5.

Ζητήματα που σχετίζονται με την πανδημία έκαναν την Ubisoft να ωθήσει του The Sands of Timeπίσω κατά μερικούς μήνες μέχρι που αργότερα αποφάσισε να καθυστερήσει την κυκλοφορία του παιχνιδιού επ’ αόριστον. Η τελευταία ενημέρωση της Ubisoft σχετικά με το παιχνίδι ήρθε τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, η οποία απλώς καθησύχασε τους θαυμαστές ότι οι προγραμματιστές εξακολουθούσαν να εργάζονται για το παιχνίδι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *