Το Microsoft Teams θα λάβει ένα πάνελ πολλαπλών εργασιών αυτόν τον μήνα  

Το Microsoft Teams θα λάβει ένα πάνελ πολλαπλών εργασιών αυτόν τον μήνα  

Τον περασμένο μήνα, αναφέραμε ότι η Microsoft εργάζεται σε δύο από τις πιο απαιτούμενες λειτουργίες του Teams, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί να φτάσουν τον Ιούνιο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η εταιρεία δεν έχει τίποτα για αυτόν τον μήνα. Στην πραγματικότητα, αυτή τη στιγμή εργάζεται σε ένα πάνελ πολλαπλών εργασιών για χρήστες του Microsoft Teams στο iPad.

Σύμφωνα με τη σελίδα του χάρτη πορείας του Microsoft 365, η Microsoft εργάζεται σε ένα πτυσσόμενο δεξιό πλαίσιο πολλαπλών εργασιών για να βοηθήσει τους χρήστες να είναι πιο παραγωγικοί κατά τη διάρκεια μιας σύσκεψης Teams. Το νέο πάνελ πολλαπλών εργασιών είναι όπου μπορείτε να συνομιλείτε με άτομα παράλληλα με μια συνεχή συνάντηση, επιτρέποντας μια πιο πλούσια εμπειρία. Οι “Ταχύτερες προβολές καταλόγου” θα είναι ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα από την ύπαρξη του νέου πίνακα πολλαπλών εργασιών στη δεξιά πλευρά.

Αυτές οι νέες δυνατότητες θα διατεθούν στους χρήστες του Teams στο iPad αυτόν τον μήνα, σύμφωνα με τη σελίδα Οδικού Χάρτη. Εκτός όμως από αυτές τις αλλαγές, η εταιρεία υπόσχεται επίσης να φέρει καλύτερη βελτιστοποίηση Teams για τους χρήστες iPad.

Teams multitasking panel

Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι αυτές οι αλλαγές θα είναι διαθέσιμες αυτόν τον μήνα. Και ακόμα κι αν το κάνουν, δεν θα μπορούν όλοι να τα αποκτήσουν, καθώς περιορίζονται σε χρήστες iPad. Τούτου λεχθέντος, η Microsoft δεν μοιράστηκε τίποτα για την ακριβή ημερομηνία της διαθεσιμότητάς τους. Κατά πάσα πιθανότητα, αυτές οι αλλαγές θα παρουσιαστούν στο Teams για iPad όπως και με μια ενημέρωση λειτουργιών αυτόν τον μήνα.

Η δυνατότητα συνομιλίας κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης ομάδων δεν είναι νέα. Η δυνατότητα είναι ήδη διαθέσιμη για χρήστες υπολογιστών Teams. Το παράθυρο Συνομιλία ανοίγει στη δεξιά πλευρά της κύριας οθόνης στην επιφάνεια εργασίας. Ενώ το παράθυρο συνομιλίας και ο πίνακας πολλαπλών εργασιών μοιάζουν πολύ, το τελευταίο φαίνεται να υπόσχεται να προσφέρει περισσότερα από συνομιλία. Θα ξέρουμε πώς λειτουργεί μόλις η Microsoft διαθέσει τη δυνατότητα για χρήστες iPad.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *