Η Apple ανοίγει αιτήματα συμμετοχής στη δωρεάν ειδική εκδήλωση στο Apple Park για να ξεκινήσει το WWDC22

Η Apple ανοίγει αιτήματα συμμετοχής στη δωρεάν ειδική εκδήλωση στο Apple Park για να ξεκινήσει το WWDC22

Η Apple ανακοίνωσε στις αρχές Απριλίου ότι το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της, WWDC, θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 6 και 10 Ιουνίου. Για να ξεκινήσει η εκδήλωση, η εταιρεία σχεδιάζει να φιλοξενήσει μια ειδική ολοήμερη εμπειρία στο Apple Park στις 6 Ιουνίου. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε μέλη του Apple Developer Program και Apple Developer Enterprise Program, καθώς και σε υποψήφιους για το 2022 Swift Student Challenge, αλλά Οι προσκλήσεις θα κατανεμηθούν τυχαία καθώς δεν υπάρχει αρκετός χώρος για όλους.

Για όσους θέλουν να πάνε, η Apple λέει ότι πρέπει να υποβάλετε το αίτημά σας μεταξύ 9 Μαΐου στις 9 π.μ. PT και 11 Μαΐου στις 9 π.μ. PT. Στη συνέχεια, θα ενημερώσει τους επιτυχόντες έως τις 12 Μαΐου στις 6 μ.μ. PT. Οι συμμετέχοντες πρέπει επίσης να ακολουθούν τους πιο πρόσφατους περιορισμούς για τον COVID-19. Οι μάσκες είναι προαιρετικές, αλλά θα πρέπει να παρέχεται απόδειξη αρνητικού τεστ COVID-19 όχι περισσότερο από τρεις ημέρες πριν από την εκδήλωση. Οποιεσδήποτε άλλες απαιτήσεις υγείας θα κοινοποιηθούν πριν από την εκδήλωση.

Όσοι παρευρεθούν θα δουν την κεντρική ομιλία του WWDC22 και τα βίντεο της κατάστασης της Ένωσης στο Platforms με τους μηχανικούς και τους ειδικούς της Apple. Θα υπάρχει επίσης η ευκαιρία να εξερευνήσετε το νέο Κέντρο προγραμματιστών της εταιρείας και πολλά άλλα.

Εκτός από αυτή την ειδική εκδήλωση, η Apple επιλέγει να φιλοξενήσει το WWDC22 online λόγω του COVID-19. Θα δώσει την κεντρική του διεύθυνση στο διαδίκτυο και θα φιλοξενεί συνεδρίες, εργαστήρια και σαλόνια σχεδόν επίσης. Εάν θέλετε να υποβάλετε το αίτημά σας για συμμετοχή στην Ειδική εκδήλωση στο Apple Park, απλώς μεταβείτε στην ειδική ιστοσελίδα και πατήστε το κουμπί υποβολής αιτήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *