Η Razer αποκαλύπτει τη συνέχεια του εξαιρετικά ελαφρού ποντικιού παιχνιδιών Viper

Η Razer αποκαλύπτει τη συνέχεια του εξαιρετικά ελαφρού ποντικιού παιχνιδιών Viper

To αρχικό Viper της Razer  ήταν ένα από τα πιο γνωστά εξαιρετικά ελαφριά ποντίκια παιχνιδιών όταν έφτασε το 2019 και τώρα αποκτά επιτέλους μια συνέχεια για να συμβαδίζει με τους αντιπάλους. Η μάρκα παρουσίασε ένα Viper V2 Pro που μειώνει ακόμη περισσότερο το βάρος, από 69 γραμμάρια σε 58 γραμμάρια, βελτιώνοντας παράλληλα τα βασικά στοιχεία — αυτό προορίζεται για παίκτες και λάτρεις των esports που χρειάζονται ακριβή, φιλική προς το χτύπημα στοιχεία για να ευδοκιμήσουν.

Η σχεδίαση περιστρέφεται γύρω από έναν εξίσου νέο οπτικό αισθητήρα Focus Pro 30K που, όπως υποδηλώνει το όνομα, υπόσχεται ανάλυση 30.000 κουκκίδων ανά ίντσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι 99,8 τοις εκατό ακριβές και χρησιμοποιεί AI για να καθοδηγήσει την παρακολούθηση. Έχετε ακόμη και 26 επίπεδα προσαρμογής για το ύψος (για να προσδιορίσετε πότε ξεκινά ή πότε σταματά η παρακολούθηση) έναντι «μόνο» τριών για το πρώτο Viper.

Razer Viper V2 Pro ultra-light gaming mouse

Το Viper V2 Pro εισάγει επίσης διακόπτες οπτικού ποντικιού τρίτης γενιάς που υποτίθεται ότι τερματίζουν τα ακούσια διπλά κλικ και την καθυστέρηση αναπήδησης (αναμονή για το φιλτράρισμα των ακούσιων σημάτων εισόδου). Ο κύκλος ζωής τους είναι επίσης περίπου 25 τοις εκατό μεγαλύτερος, επομένως μπορεί να μην μασάτε τα ποντίκια τόσο γρήγορα αν είστε επαγγελματίας παίκτης. Μπορείτε να επαναφορτίσετε μέσω USB-C και ένα αποκλειστικό κουμπί DPI σάς επιτρέπει να τροποποιήσετε την ευαισθησία χωρίς τη χρήση λογισμικού.

Η Razer πουλά τώρα ασπρόμαυρες εκδόσεις του Viper V2 Pro για 150 $ με ταινία λαβής, καλώδιο φόρτισης και προέκταση USB dongle στο κουτί. Αυτό ευθυγραμμίζει την τιμή του με ανταγωνιστικά εξαιρετικά ελαφριά ποντίκια όπως η Logitech και SteelSeriesκαι θα μπορούσε να το κάνει βιώσιμη επιλογή είτε είστε πιστοί είτε όχι στη μάρκα Razer.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *