Η Microsoft επιδιορθώνει το πρόβλημα Windows Direct3D πίσω από τα σφάλματα εφαρμογών

Η Microsoft επιδιορθώνει το πρόβλημα Windows Direct3D πίσω από τα σφάλματα εφαρμογών

Η Microsoft έχει αντιμετωπίσει ένα γνωστό πρόβλημα που προκαλεί προβλήματα στις εφαρμογές που χρησιμοποιούν το Direct3D 9 μετά την εγκατάσταση των αθροιστικών ενημερώσεων του Απριλίου 2022, συμπεριλαμβανομένων σφαλμάτων και σφαλμάτων σε συστήματα που χρησιμοποιούν συγκεκριμένες GPU.

Τα προβλήματα επηρεάζουν συστήματα που εκτελούν Windows 11 (έκδοση 21H2) και Windows 10 (εκδόσεις 20H2, 221H1 και 21H2), όπου οι χρήστες έχουν εγκαταστήσει τις KB5012643 και KB5011831 προαιρετικές αθροιστικές ενημερώσεις προεπισκόπησης

“Οι συσκευές Windows που χρησιμοποιούν συγκεκριμένες GPU ενδέχεται να έχουν εφαρμογές που κλείνουν απροσδόκητα ή περιοδικά προβλήματα με ορισμένες εφαρμογές που χρησιμοποιούν Direct3D 9”, εξήγησε η Microsoft.

“Επίσης, ενδέχεται να λάβετε ένα σφάλμα στο αρχείο καταγραφής συμβάντων στα αρχεία καταγραφής των Windows/Εφαρμογές με ελαττωματική ενότητα d3d9on12.dll και κωδικό εξαίρεσης 0xc0000094.”

Η Microsoft αντιμετώπισε αυτό το ζήτημα μέσω του Known Issue Rollback (KIR), μιας δυνατότητας των Windows που βοηθά στην επαναφορά προβληματικών επιδιορθώσεων που δεν αφορούν την ασφάλεια των Windows που παρέχονται μέσω του Windows Update.

Μόλις προωθηθεί χρησιμοποιώντας το KIR, η επιδιόρθωση θα φτάσει σε όλες τις καταναλωτικές συσκευές και τις μη διαχειριζόμενες επαγγελματικές συσκευές εντός έως και 24 ωρών. Ωστόσο, ενδέχεται να μπορέσετε να επιταχύνετε την κυκλοφορία στα συστήματά σας επανεκκινώντας τη συσκευή σας Windows.

Διαθέσιμες πολιτικές ομάδας για διαχειριστές επιχειρήσεων

Για την επίλυση αυτού του ζητήματος Direct3D για τις επηρεαζόμενες συσκευές που διαχειρίζονται επιχειρήσεις, οι διαχειριστές των Windows πρέπει να εγκαταστήσουν και να διαμορφώσουν Πολιτική ομάδας KIR που σχετίζεται με την έκδοση των Windows του επηρεαζόμενου συστήματος.

Μπορείτε να κατεβάσετε τις δύο Πολιτικές ομάδας και μπορείτε να τις κατεβάσετε κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *