Το Snapdragon 8 Gen 1+ θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα. 

Το Snapdragon 8 Gen 1+ θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα. 

H  Qualcomm αναμένεται να ανακοινώσει το Snapdragon 8 Gen 1+ σύντομα και η κυκλοφορία μπορεί να γίνει μόλις την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με τον κινέζικο tipster Digital Chat Station. Παρά τους προηγούμενους ισχυρισμούς ότι το chipset μπορεί να αναβληθεί για το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, τώρα λαμβάνουμε μια αντιφατική δήλωση που λέει ότι η κυκλοφορία θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Παρασκευή – 20 Μαΐου. Εκτός από το κορυφαίο chipset, η Qualcomm αναμένεται να κυκλοφορήσει το Snapdragon 7 Gen 1 chipset.

Εάν αυτές οι φήμες επιμείνουν, μπορούμε να περιμένουμε ένα μπαράζ ανακοινώσεων από κατασκευαστές smartphone που επιβεβαιώνουν νέες συσκευές με πιο πρόσφατα chipset της Qualcomm. Η νέα SD 8 Gen 1+ (με την κωδική ονομασία SM8475) αναμένεται να προέρχεται από την TSMC σε αντίθεση με την τρέχουσα SD 8 Gen 1 που προέρχεται από τη Samsung.

Η κύρια διαφορά μεταξύ των δύο chipsets αναμένεται να είναι στο τμήμα GPU όπου το νέο τσιπ θα λάβει ώθηση στην απόδοση. Η CPU αναμένεται να παραμείνει αμετάβλητη από την SD 8 Gen 1 με έναν Cortex-X2 στα 3 GHz, τρεις μονάδες απόδοσης Cortex-A710 και τέσσερις πυρήνες Cortex-A510 για αποτελεσματικότητα. Η Motorola αναμένεται να είναι ένας από τους πρώτους κατασκευαστές που θα χρησιμοποιήσει το νέο τσιπ στο τηλέφωνο Edge X30.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *