Η επόμενη μεγάλη ενημέρωση του Android TV θα βελτιώσει την προβολή εικόνας σε εικόνα 

Η επόμενη μεγάλη ενημέρωση του Android TV θα βελτιώσει την προβολή εικόνας σε εικόνα 

Η Google δεν δείχνει απλώς στοργή σε τηλέφωνα και tablet στο I/O 2022. Η εταιρεία έχει λεπτομερείς ενημερώσεις για το Android 13 στην τηλεόραση, συμπεριλαμβανομένης μιας για άτομα με πολλές εργασίες στο σαλόνι. Εκτός από τα ήδη ανακοινωθέντα σχέδια υποστήριξης μετάδοσης από το Android στο Google TV, η Google αποκάλυψε ότι το Android TV θα επεκτείνει την προβολή εικόνας σε εικόνα για να εμφανίζει βίντεο ομαδικών κλήσεων, να προσθέσει μια λειτουργία σύνδεσης και να αποτρέψει την απόκρυψη περιεχομένου συνομιλιών σε άλλες εφαρμογές. Θα μπορούσατε να επικοινωνήσετε με την οικογένεια σε μια τηλεόραση εξοπλισμένη με κάμερα χωρίς να μπλοκάρετε το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Η μελλοντική έκδοση Android TV θα υποστηρίζει επίσης διαφορετικές διατάξεις πληκτρολογίου. Αυτό θα μπορούσε να είναι χρήσιμο για τους προγραμματιστές παιχνιδιών που πρέπει να αντιστοιχίσουν τα δεδομένα σε φυσικά πληκτρολόγια που δεν είναι QWERTY, είπε η Google. Θα πρέπει επίσης να περιμένετε βελτιώσεις απόδοσης και ποιότητας χάρη στη βελτιωμένη δρομολόγηση ήχου και τις αποκρίσεις HDMI.

Οι προγραμματιστές μπορούν να πάρουν σήμερα το Android 13 TV beta 2 είτε για το κιτ ADT-3 της Google είτε για έναν εξομοιωτή που βασίζεται σε υπολογιστή. Πιθανότατα θα πρέπει να περιμένετε μέχρι αργότερα μέσα στο έτος για να φτάσει η τελική ενημέρωση Android TV. Όπως και με το Android 13 σε κινητές συσκευές, αυτό δεν είναι μια σημαντική αναθεώρηση – είναι περισσότερο μια βελτιστοποίηση για να συμβαδίσει με τις σύγχρονες προσδοκίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *