Η Microsoft ανοίγει την ψηφοφορία για τις καλύτερες εφαρμογές Store για Windows

Η Microsoft ανοίγει την ψηφοφορία για τις καλύτερες εφαρμογές Store για Windows

Νωρίτερα φέτος, η Microsoft ζήτησε από τους χρήστες των Windows να ορίσουν τις αγαπημένες τους εφαρμογές από το Microsoft Store. Η εταιρεία διεξάγει ετήσιες έρευνες για να αναγνωρίσει εκπληκτικές, όμορφες και χρήσιμες εφαρμογές που μπορούν να λάβουν οι άνθρωποι από την αγορά των Windows. Φέτος, οι χρήστες μπορούσαν να προτείνουν εφαρμογές από τρεις κατηγορίες: Διαχείριση αρχείων, Βοηθητικό πρόγραμμα και Ανοικτή πλατφόρμα. Είναι πλέον καιρός οι χρήστες των Windows να ψηφίσουν και να επιλέξουν τις καλύτερες εφαρμογές.

Η ψηφοφορία για την επιλογή κοινότητας είναι διαθέσιμη μέσω αυτού του συνδέσμου και θα είναι διαθέσιμη από τις 12 Μαΐου 2022 έως τις 17 Μαΐου 2022. Η Microsoft θα ανακοινώσει τους νικητές αργότερα αυτόν τον μήνα.

Η Open Platform φιλοξενεί εφαρμογές για την τροποποίηση διαφορετικών τμημάτων του λειτουργικού συστήματος και της διεπαφής χρήστη του. Η Microsoft λέει ότι τα Windows είναι μια ανοιχτή πλατφόρμα, επομένως θέλει να αναγνωρίσει και να γιορτάσει τις εξαιρετικές εφαρμογές που παρέχουν φιλικές προς το χρήστη τροποποιήσεις και βελτιώσεις προσβασιμότητας. Μπορείτε να ψηφίσετε για μία από τις ακόλουθες εφαρμογές:

  1. Auto Dark Mode.
  2. CopyAndPaste.
  3. Dynamic Theme.
  4. EarTrumpet.
  5. Fluent Search.
  6. Ink Workspace.
  7. Lively Wallpaper.
  8. ModernFlyouts.
  9. RoundedTB.
  10. TranslucentTB.

Το Διαχείριση αρχείων , όπως υποδηλώνει το όνομα, προορίζεται για εφαρμογές που βοηθούν τους χρήστες των Windows να προβάλλουν, να ταξινομούν, να επεξεργάζονται, να μετατρέπουν, να συμπιέζουν αρχεία και να κάνουν πολλά άλλα.

  1.  8 Zip.
  2. Files.
  3. HEIC to JPEG.
  4. IrfanView64.
  5. Metro Commander.
  6. Mp3tag.
  7. NanaZip.
  8. One Commander.
  9. QuickLook.
  10. Rufus.
  11. Shrestha Files.

Τέλος, η Utility φιλοξενεί εφαρμογές για αυτοματοποίηση εργασιών, διάγνωση προβλημάτων, εγγραφή και κοινή χρήση της οθόνης σας κ.λπ.

  1. MyASUS.
  2. 2fast – Two Factor Authenticator.
  3. Screenbits.
  4. ShareX.
  5. Speedtest by Ookla.
  6. Visum Photo Viewer.
  7. Torrex.
  8. Fluent Screen Recorder.
  9. WiFi Analyzer.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *