Οι ενοικιαστές Azure στην Ινδία θα αποκτήσουν την υπηρεσία Universal Print αυτόν τον μήνα

Οι ενοικιαστές Azure στην Ινδία θα αποκτήσουν την υπηρεσία Universal Print αυτόν τον μήνα

Τον Μάρτιο του 2020, η Microsoft ανακοίνωσε για πρώτη φορά την ιδιωτική προεπισκόπηση της υπηρεσίας Universal Print που βασίζεται σε cloud. Kαι Εισήλθε σε Δημόσια Προεπισκόπηση λίγους μήνες αργότερα, στη συνέχεια, ένα χρόνο αργότερα, ήταν γενικά διαθέσιμο για πελάτες του Office 365. Ωστόσο, οι χρήστες στην Ινδία έχουν στερηθεί μέχρι στιγμής τη λύση εκτύπωσης της Microsoft που βασίζεται στο cloud. Αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει αυτόν τον μήνα.

Σύμφωνα με τη σελίδα του χάρτη πορείας του Microsoft 365, οι ενοικιαστές Azure που κατοικούν στην Ινδία θα λάβουν την υπηρεσία Universal Print αυτό το μήνα. Ωστόσο, η σελίδα του οδικού χάρτη δεν αναφέρει την ακριβή ημερομηνία κατά την οποία θα είναι διαθέσιμη η δυνατότητα. Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη τόσο στον Ιστό όσο και στα Windows.

Universal Print for Azure users in India

Για όσους δεν γνωρίζουν, η υπηρεσία Universal Print είναι ουσιαστικά ένα κεντρικό σύστημα διαχείρισης εκτυπώσεων που βασίζεται πλήρως στο cloud, το οποίο εξαλείφει την ανάγκη για διακομιστές εκτύπωσης και πύλες εκτύπωσης εσωτερικού χώρου. Εφόσον η δυνατότητα εξοντώνει τα προγράμματα οδήγησης του εκτυπωτή, οι χρήστες δεν θα χρειάζεται να ζητούν από τους διαχειριστές τους να τα εγκαταστήσουν στη συσκευή που διαχειρίζεται ο οργανισμός τους. Με τη δυνατότητα Universal Print, η λειτουργία εκτύπωσης του Windows Server έχει μεταφερθεί στο cloud. Οι διαχειριστές θα βρουν έναν πίνακα εργαλείων για εκτυπωτές στο Azure.

Επί του παρόντος, αρκετοί εκτυπωτές υποστηρίζουν τη δυνατότητα εγγενώς, συμπεριλαμβανομένων των Brother και Canon. Η υπηρεσία λειτουργεί με άλλους εκτυπωτές όπως οι Epson, HP και Sharp, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή διακομιστή μεσολάβησης Universal Print για να ολοκληρώσετε τη δουλειά.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *