Το Netflix αναπτύσσει λειτουργίες ζωντανής ροής  

Το Netflix σκοπεύει να μεταδώσει ζωντανά την επερχόμενη σειρά με μη σενάρια εκπομπών και ειδικές κωμωδίες, είπε το Netflix στην έξοδο ότι βρισκόταν στα πρώτα στάδια ανάπτυξης της δυνατότητας.

Deadline υποδηλώνει ότι ο γίγαντας ροής θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία για να πραγματοποιήσει ζωντανή ψηφοφορία για ανταγωνιστικές εκπομπές όπως το επερχόμενο Dance 100 και σετ από το ετήσιο Netflix Is A Joke φεστιβάλΤο χαρακτηριστικό δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, με μόνο μια μικρή ομάδα εντός της εταιρείας φέρεται να βρίσκεται στα «προκαταρκτικά» στάδια ανάπτυξης της τεχνολογίας. Απευθυνθήκαμε στο Netflix για σχόλια.

Ξεχωριστά, η εταιρεία ενημέρωσε πρόσφατα τις κατευθυντήριες γραμμές της κουλτούρας για να προσθέσει μια νέα ενότητα με τίτλο «καλλιτεχνική έκφραση». Εν ολίγοις, η ενότητα λέει στους πιθανούς υπαλλήλους ότι μπορεί να τους ζητηθεί να εργαστούν σε έργα που μπορεί να μην ευθυγραμμίζονται με τις αξίες τους.

«Δεν θα αρέσουν σε όλους – ούτε θα συμφωνήσουν – όλα στην υπηρεσία μας… και αφήνουμε τους θεατές να αποφασίσουν τι τους ταιριάζει, αντί να λογοκρίνει το Netflix συγκεκριμένους καλλιτέχνες ή φωνές», αναφέρει η εταιρεία στο έγγραφο. «Ανάλογα με τον ρόλο σας, μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε σε τίτλους που θεωρείτε επιβλαβείς. Εάν δυσκολεύεστε να υποστηρίξετε το εύρος του περιεχομένου μας, το Netflix μπορεί να μην είναι το καλύτερο μέρος για εσάς.”

Το Netflix ότι πέρασε τους τελευταίους 18 μήνες συζητώντας πολιτιστικά θέματα με τους υπαλλήλους. Η εταιρεία λέει ότι έγραψε τις τροποποιημένες κατευθυντήριες γραμμές για να βοηθήσει τα άτομα που αναζητούν εργασία να λαμβάνουν πιο «ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με το εάν το Netflix είναι η κατάλληλη εταιρεία για αυτούς».

Η ενημέρωση έρχεται αφότου το Netflix αντιμετώπισε αναταραχή των εργαζομένων για την τελευταία του κωμωδία από τον Dave Chappelle. Πολλοί στην εταιρεία επέκριναν τον κωμικό. Η αντίδραση του Netflix στο περιστατικό, συμπεριλαμβανομένης της απόφασης να απολύσει έναν εργαζόμενο που φέρεται να μοιράστηκε ευαίσθητες πληροφορίες για το ειδικό, οδήγησε σε αποχώρηση εργαζομένων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *