Το Moto G82 είναι επίσημο με κάμερα OIS 50MP 

Το Moto G82 είναι επίσημο με κάμερα OIS 50MP 

H Motorola παρουσίασε το τελευταίο της μεσαίο μοντέλο που ονομάζεται Moto G82. Το τηλέφωνο φέρνει μια κύρια κάμερα 50MP με OIS, μια οθόνη OLED και μια μεγάλη μπαταρία ως βασικά σημεία πώλησης.

Το Moto G82 είναι χτισμένο γύρω από μια οθόνη OLED 6,6 ιντσών με ανάλυση Full HD+ και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Η Motorola λέει επίσης ότι ο πίνακας προσφέρει 100% κάλυψη γκάμα DCI-P3.

Το chipset του Moto G82 είναι Snapdragon 695 και η αγορά της Δυτικής Ευρώπης αποκτά μια έκδοση με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο (με δυνατότητα επέκτασης μέσω υποδοχής micro SD).

Η οθόνη OLED επιτρέπει έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων από κάτω, αλλά το Moto G82 τον έχει στη δεξιά πλευρά, διπλασιάζοντας ως πλήκτρο λειτουργίας.

Γύρω από το πίσω μέρος, η κύρια κάμερα 50 MP συνοδεύεται από οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Δίπλα του υπάρχει ένα υπερευρυγώνιο shooter 8 MP με FoV 118 μοιρών και ένα μακροσκοπικό 2MP. Η κάμερα selfie που είναι τοποθετημένη μέσα σε μια τρύπα έχει αισθητήρα 16MP.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 5.000 mAh και μπορεί να συμπληρωθεί με ρυθμούς έως και 30 W σε σχέση με το πρότυπο TurboPower. Ακόμα καλύτερα, το Moto G82 θα έχει τον απαιτούμενο φορτιστή στο κουτί λιανικής.

Άλλα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου Motorola περιλαμβάνουν υποστήριξη διπλής SIM με ξεχωριστή υποδοχή για micro SD, υποδοχή ήχου 3,5 mm και Android 12 που μπορεί να προσαρμοστεί μέσω του My UX.

Το Moto G82 προσφέρεται σε χρώματα Γκρι και Λευκό και κοστίζει 329,99€ στην Ευρώπη. Η νέα συσκευή θα κυκλοφορήσει επίσης σε επιλεγμένες αγορές στη Λατινική Αμερική, την Ασία, την Ινδία και τη Μέση Ανατολή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *