Το Microsoft Office επιτρέπει πλέον στους χρήστες να συγκεντρώσουν πέντε εκατομμύρια απαντήσεις σε μία μόνο φόρμα

Το Microsoft Office επιτρέπει πλέον στους χρήστες να συγκεντρώσουν πέντε εκατομμύρια απαντήσεις σε μία μόνο φόρμα

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση προεπισκόπησης του Office Insider για Office Insiders στο κανάλι Beta στα Windows. Το νέο Insider Preview Build περιλαμβάνει μια σημαντική αλλαγή, αλλά εκτός από αυτό, αφορά κυρίως διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις.

Η τελευταία έκδοση του Office Insider Build έχει τον αριθμό έκδοσης 2206 (Build 15310.20004) και προσθέτει τη δυνατότητα στους χρήστες να συγκεντρώνουν απαντήσεις έως και πέντε εκατομμύρια απαντήσεις σε μία μόνο φόρμα. Αυτό είναι από 50.000 απαντήσεις πριν από αυτήν την ενημέρωση. Οι χρήστες θα μπορούν επίσης να εξάγουν τις απαντήσεις ως αρχεία .csv για περαιτέρω ανάλυση.

Επιπλέον, η νέα ενημέρωση του Office Insider περιλαμβάνει αξιόλογες επιδιορθώσεις για ζητήματα που εντοπίζονται στο Excel, το Outlook και το Project.  

 

Την περασμένη εβδομάδα, η Microsoft κυκλοφόρησε πολλές νέες δυνατότητες για το Office Insiders στα Windows. Μερικές από τις συναρπαστικές δυνατότητες που εισήγαγε ήταν η δυνατότητα φωνητικής υπαγόρευσης στο OneNote, ένα πιο βελτιστοποιημένο Microsoft Excel και μια νέα επιλογή εισόδου στο Office Suite για να επιτρέψει στους επισκέπτες επισκέπτες να έχουν πρόσβαση σε έγγραφα που έχουν κοινοποιηθεί μαζί τους στις εφαρμογές του Office για επιτραπέζιους υπολογιστές.  

Η Microsoft κυκλοφορεί μια νέα ενημέρωση του Office κάθε εβδομάδα για τους συνδρομητές του Beta Channel στα Windows, προσθέτοντας νέες δυνατότητες και αλλαγές. Η Microsoft αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσει ένα νέο Office Insider Build την επόμενη εβδομάδα. Θα σας κρατάμε ενήμερους εάν βρούμε κάτι ενδιαφέρον στην ενημέρωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *