Το Nokia X20 λαμβάνει την πρώτη του προεπισκόπηση προγραμματιστή Android 13

Το Nokia X20 λαμβάνει την πρώτη του προεπισκόπηση προγραμματιστή Android 13

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της διάσκεψης προγραμματιστών I/O, η Google κυκλοφόρησε τη δεύτερη beta του Android 13 στα Pixels της. Ταυτόχρονα, πολλοί άλλοι κατασκευαστές συσκευών Android κυκλοφόρησαν επίσης τα αντίστοιχα προγράμματα Android 13 beta ή προεπισκόπησης προγραμματιστών. Ενώ η ανακοίνωση περιλάμβανε την αναφορά της Nokia, εκείνη την εποχή ο ιστότοπος προγραμματιστή της δεν είχε ενημερωθεί, οπότε δεν ξέραμε ποια συσκευή από το στάβλο της HMD Global θα ήταν η ευλογημένη.

Όλα αυτά αλλάζουν σήμερα και είναι το Nokia X20 που μπορείτε τώρα να δοκιμάσετε με το Android 13 ενσωματωμένο. Σημειώστε, ωστόσο, ότι η HMD αναφέρεται σε αυτό ως προεπισκόπηση προγραμματιστή, όχι ως beta, οπότε ίσως το επίπεδο γυαλίσματος να μην είναι επιθυμητό.

Λάβετε επίσης υπόψη ότι η επαναφορά στο Android 12 ανά πάσα στιγμή θα απαιτήσει τη διαγραφή όλων των δεδομένων σας, επομένως φροντίστε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας πριν προσπαθήσετε να δοκιμάσετε το Android 13 DP. Υπάρχει επίσης η συνήθης δήλωση αποποίησης ευθύνης για τέτοιες κατασκευές που παρουσιάζουν πιθανώς ζητήματα απόδοσης ή/και σταθερότητας, οπότε προσεγγίστε το με δική σας ευθύνη, φυσικά.

Εάν θέλετε πραγματικά να κάνετε το βήμα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μεταβείτε στην εφαρμογή Η συσκευή μου στο Nokia X20, να κάνετε κλικ στο banner Υποστήριξη στο κάτω μέρος και να μετακινηθείτε προς τα κάτω στην προεπισκόπηση προγραμματιστή Android. Στη συνέχεια, μετά από έναν γρήγορο έλεγχο IMEI, είστε έτοιμοι. Η νέα έκδοση θα φτάσει ως ενημέρωση μέσω του αέρα εντός 12 ωρών από την εγγραφή σας.

Εάν δεν μπορείτε να περιμένετε τόσο πολύ, μπορείτε να δοκιμάσετε με μη αυτόματο τρόπο και να λάβετε την έκδοση ξεκινώντας από 20 λεπτά μετά την επιτυχία της διαδικασίας εγγραφής σας, μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Σχετικά με το τηλέφωνο > Ενημερώσεις συστήματος. Υπάρχει μια προεγκατεστημένη εφαρμογή Σχόλια πελατών στο Android 13 DP, μέσω της οποίας μπορείτε να αναφέρετε τυχόν προβλήματα που βρείτε.

Εάν κάποια στιγμή χρειαστεί να επιστρέψετε στο Android 12, μπορείτε να το ζητήσετε και μέσω της εφαρμογής My Device.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *