Η Microsoft κυκλοφορεί το Visual Studio 2022 για Mac Release Candidate 2 με πολλές διορθώσεις σφαλμάτων

Η Microsoft κυκλοφορεί το Visual Studio 2022 για Mac Release Candidate 2 με πολλές διορθώσεις σφαλμάτων

Η Microsoft κυκλοφόρησε το Visual Studio 2022 για Mac 17.0 Release Candidate 2. Η ενημέρωση αντιμετωπίζει κυρίως τα κορυφαία ζητήματα που αναφέρθηκαν από την πρώτη υποψήφια έκδοση. Η πιο αξιοσημείωτη βελτίωση στην ενημέρωση είναι ότι η Microsoft έχει μετακινήσει τη διεπαφή χρήστη (UI) του Ενσωματωμένου Περιβάλλοντος Ανάπτυξης (IDE) στην πλήρως εγγενή διεπαφή χρήστη macOS.

Το Visual Studio 2022 που μόλις κυκλοφόρησε για Mac 17.0 Release Candidate 2 θα μπορούσε να είναι μία από τις πιο σημαντικές ενημερώσεις για την πλατφόρμα. Εκτός από πολλές διορθώσεις σφαλμάτων, η ενημέρωση μεταφέρει το IDE στο πλήρως εγγενές περιβάλλον χρήστη macOS. Επιπλέον, η Microsoft έχει μετεγκαταστήσει το IDE για να εκτελείται πάνω από το .NET 6. Αυτό σημαίνει ότι η εφαρμογή Visual Studio έχει λάβει εγγενή υποστήριξη για τον επεξεργαστή M1 (ARM64) της Apple. Αυτό θα πρέπει να διασφαλίσει ότι η πλατφόρμα λειτουργεί καλά στο Apple Silicon.

Η Microsoft έχει προσφέρει Σημειώσεις Έκδοσης του Visual Studio 2022 για Mac 17.0 RC2 που περιλαμβάνει ολόκληρη τη λίστα των επιδιορθώσεων. Ωστόσο, μερικά από τα πιο σημαντικά ζητήματα που αναφέρθηκαν από πελάτες που επιδιορθώθηκαν σε αυτήν την έκδοση είναι τα εξής:

  • Το παράθυρο γρήγορης δράσης δεν θα εξαφανιστεί
  • Η γρήγορη δράση θα σπάσει τη γραμμή όταν πατήσετε enter
  • VS Preview 2022 για Mac – Η δοκιμή σας έληξε απάντηση
  • Η γραμμή καρτέλας παγώνει όταν σύρετε μια καρτέλα προς τα κάτω
  • Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση της εφαρμογής iOS σε λειτουργία εντοπισμού σφαλμάτων

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ορισμένοι χρήστες εκτός της περιοχής των ΗΠΑ ενδέχεται να αντιμετωπίσουν καθυστερήσεις και αποτυχίες στην ενημέρωση του Visual Studio για Mac και άλλων λήψεων. Η Microsoft επιβεβαίωσε ότι γνωρίζει το ζήτημα και οι εσωτερικές ομάδες το διερευνούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *