Το Samsung Galaxy Watch 5 Pro πιθανό να χρησιμοποιεί γυαλί από ζαφείρι και τιτάνιο

Το Samsung Galaxy Watch 5 Pro πιθανό να χρησιμοποιεί γυαλί από ζαφείρι και τιτάνιο

Το Galaxy Watch 5 Pro διαμορφώνεται σε μια αρκετά συναρπαστική έκδοση Wear OS και τώρα φαίνεται ότι θα φέρει και μερικά ισχυρότερα υλικά. Σύμφωνα με έναν αξιόπιστο tipster, η Samsung πρόκειται να τοποθετήσει γυαλί από ζαφείρι και κατασκευή τιτανίου στο Galaxy Watch 5 Pro.

Η Ice Universe λέει ότι το Galaxy Watch 5 Pro θα κυκλοφορήσει τόσο με γυαλί από ζαφείρι όσο και με κατασκευή από τιτάνιο, τουλάχιστον σε κάποια χωρητικότητα. Η κατασκευή από τιτάνιο δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένη για τα περισσότερα έξυπνα ρολόγια, αλλά σίγουρα θα ήταν μια κατασκευή premium.

Ίσως πιο συναρπαστικό, ωστόσο, είναι ότι το Galaxy Watch 5 Pro μπορεί να χρησιμοποιεί γυαλί ζαφείρι. Ενώ το έχουμε δει αυτό σε μια χούφτα εξαιρετικά premium ρολόγια Wear OS τα τελευταία χρόνια, όπως αυτά της Tag Heuer. Ωστόσο, η τελευταία φορά που ένα ρολόι Wear OS σε επίπεδο γενικού καταναλωτή ήταν με το Huawei Watch του 2015.

Το πλεονέκτημα του γυαλιού από ζαφείρι είναι ότι είναι ουσιαστικά ανθεκτικό στις γρατσουνιές, δίνοντας στα έξυπνα ρολόγια που χρησιμοποιούν το υλικό εξαιρετική αντοχή.

Το μειονέκτημα? Αυτό πιθανώς δείχνει ότι το Galaxy Watch 5 Pro είναι αρκετά ακριβό. Εκεί που το Galaxy Watch 4 Classic είχε τιμή περίπου 300 $, το Huawei Watch ξεκίνησε από 350 $. Αν και αυτή δεν είναι τεράστια διαφορά στα χαρτιά, είναι σημαντικό να θυμόμαστε τα σχεδόν 7 χρόνια που μεσολάβησαν και τον πληθωρισμό και τις ελλείψεις τσιπ που έχουν οδηγήσει σε άνοδο τις τιμές.

Σε ένα περαιτέρω tweet, ο Πάγος ισχυρίζεται ότι τα πλαίσια στο Galaxy Watch 5 Pro δεν θα είναι ιδιαίτερα λεπτά. Με υποδείξεις περιστρεφόμενης στεφάνης και τώρα αυτό το ισχυρότερο πλαίσιο από τιτάνιο, αυτό δεν προκαλεί τεράστιο σοκ, επομένως θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε πώς ακριβώς θα μοιάζει η σχεδίαση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *