Το YouTube αποκτά  συντόμευση για το άνοιγμα τραγουδιών/βίντεο στο YouTube Music

Το YouTube αποκτά  συντόμευση για το άνοιγμα τραγουδιών/βίντεο στο YouTube Music

Από το 2019, η κύρια εφαρμογή YouTube προσφέρεται να ανοίγει βίντεο τραγουδιών στο YouTube Music, αλλά αυτή η ενσωμάτωση γίνεται πλέον πολύ πιο εμφανής.

Όταν ακούτε ένα τραγούδι στην κύρια εφαρμογή YouTube, υπάρχει πλέον ένα εικονίδιο YouTube Music απευθείας στο παράθυρο του προγράμματος αναπαραγωγής. Αυτό είναι το πλήρες λογότυπο της υπηρεσίας και δεν έχει μετατραπεί σε περίγραμμα- το εικονίδιο είναι λευκό για ορισμένους χρήστες. Εμφανίζεται ακριβώς αριστερά από τον διακόπτη αυτόματης αναπαραγωγής και ξεχωρίζει πολύ. 

Πατώντας ανοίγει η Μουσική YouTube σε αυτό το τραγούδι, αν και η θέση αναπαραγωγής σας δεν διατηρείται και το τραγούδι θα ξεκινήσει από την αρχή. Όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης, το νέο κουμπί συνυπάρχει με το “Θέλετε μόνο ήχο;” προτροπή κάτω από το παράθυρο βίντεο. 

Εν τω μεταξύ, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν τη δυνατότητα στο κάτω μέρος του μενού υπερχείλισης: “Ακούστε με τη Μουσική YouTube”. Είναι κάπως διασκεδαστικό το γεγονός ότι υπάρχουν τώρα τρεις διαφορετικές προσφορές, αλλά μένει να δούμε ποια τραβάει πραγματικά την προσοχή του κόσμου. Από τα τρία, το μπλε κουμπί ανοίγματος είναι το πιο αποσπώντας οπτικά την προσοχή και δεν είναι πραγματικά ενσωματωμένο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *