Η Samsung πλησιάζει ένα βήμα πιο κοντά στην κυκλοφορία των Galaxy Z Fold 4 και Z Flip 4  

Η Samsung πλησιάζει ένα βήμα πιο κοντά στην κυκλοφορία των Galaxy Z Fold 4 και Z Flip 4  

H Samsung πλησιάζει ένα βήμα πιο κοντά στην κυκλοφορία των πτυσσόμενων τηλεφώνων επόμενης γενιάς, καθώς τα τηλέφωνα Galaxy Z Fold 4 και Galaxy Z Flip 4 θα μπουν σε μαζική παραγωγή από τον επόμενο μήνα ή τις αρχές Ιουλίου. Σύμφωνα με μια αναφορά που δημοσιεύτηκε από το κορεατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο The Elec, η Samsung έχει σχέδια να στείλει περισσότερες από 10 εκατομμύρια μονάδες από τα πτυσσόμενα τηλέφωνα επόμενης γενιάς της.

Σύμφωνα με τις προηγούμενες φήμες, η Samsung θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση το τρίτο τρίμηνο του 2022 για την κυκλοφορία των Z Fold 4 και Z Flip 4. Και τώρα, μετά τη σημερινή αναφορά, είμαστε πλέον πιο πεπεισμένοι ότι αυτές οι φήμες είναι αληθινές.

Είναι ενδιαφέρον ότι η έκθεση υποστηρίζει ότι το 70 τοις εκατό από αυτά τα 10 εκατομμύρια μονάδες θα είναι το Galaxy Z Flip 4, καθώς η ζήτηση για ένα πτυσσόμενο τηλέφωνο με όπλα είναι υψηλότερη από ένα σε στυλ Galaxy Z Fold 4. Ένας άλλος παράγοντας θα μπορούσε να είναι η τιμή – το Z Flip 4 θα είναι φθηνότερο από το Z Fold 4, που σημαίνει ότι περισσότεροι χρήστες θα προσελκύονται από το πρώτο.

Τα νέα πτυσσόμενα τηλέφωνα της Samsung δεν πρόκειται να διαφέρουν πολύ από τα προκατόχους τους. Αν ακολουθήσουμε τις φήμες, το Galaxy Z Flip 4 θα έχει πολύ παρόμοιο σχεδιασμό με το Z Flip 3. Αναμενόμενα, το πρώτο θα έρθει με τα πιο πρόσφατα κομμάτια υλικού, καθιστώντας το πιο ισχυρό από το δεύτερο.

Το Galaxy Z Fold 4, στην άλλη πλευρά, θα είναι πιο λεπτό και ελαφρύτερο από το Z Fold 4, καθιστώντας το πιο συμπαγές από το Z Fold 3. Και φυσικά, θα συνοδεύεται και από το πιο πρόσφατο υλικό. Συνολικά, και οι δύο αναδιπλούμενες συσκευές φέρεται να έρχονται με μικρές τροποποιήσεις εδώ και εκεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *