Το Mi Mix Fold 2 φέρεται να είναι το «λεπτότερο και ελαφρύτερο» πτυσσόμενο τηλέφωνο

Το Mi Mix Fold 2 φέρεται να είναι το «λεπτότερο και ελαφρύτερο» πτυσσόμενο τηλέφωνο

Αν τηρήσουμε τις προηγούμενες φήμες, το Mi Mix Fold 2 της Xiaomi θα κυκλοφορήσει στα μέσα του 2022, πράγμα που σημαίνει ότι απέχουμε λιγότερο από έναν μήνα από την κυκλοφορία του. Και τώρα που η κυκλοφορία είναι πολύ κοντά, ο tipster Ice Universe φαίνεται να έχει κάποια κατανόηση σχετικά με τον σχεδιασμό του επερχόμενου αναδιπλούμενου τηλεφώνου της Xiaomi.

Η Ice Universe μοιράστηκε στο Twitter ότι το Mi Mix Fold 2 θα είναι το λεπτότερο και ελαφρύτερο εσωτερικό αναδιπλούμενο τηλέφωνο όταν κυκλοφορήσει. Αυτό σημαίνει ότι το Mix Fold 2 θα είναι λεπτότερο και ελαφρύτερο από το Oppo Find N, αλλά δεν θα είναι το μόνο πράγμα που οι υποψήφιοι αγοραστές θα βρουν ελκυστικό για το πτυσσόμενο τηλέφωνο.

Ο tipster λέει ότι η εξωτερική οθόνη του Mi Mix Fold 2 έχει βελτιωθεί “σημαντικά”. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε ποιες βελτιώσεις υπάρχουν καθώς ο tipster δεν τις ανέφερε. Δεν είναι επίσης σαφές εάν το Mix Fold 2 θα φτάσει στις διεθνείς αγορές. Ας ελπίσουμε ότι η Xiaomi θα ξεκαθαρίσει αυτές τις αμφιβολίες κατά την επίσημη κυκλοφορία του Mix Fold 2.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ MI MIX FOLD 2 (ΦΗΜΟΥΡΕΣ)

Σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, το πτυσσόμενο ακουστικό φημολογείται ότι διαθέτει εξαιρετικά λεπτό γυαλί (UTG). Το Galaxy Z Fold 3 και το OPPO Find N 5G χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή τεχνολογία UTG. Οι φήμες υποστηρίζουν επίσης ότι η Xiaomi θα χρησιμοποιήσει την αναδιπλούμενη οθόνη της Samsung στο διάδοχο Mix Fold.

Το Mi Mix Fold 2 αναμένεται να έχει κύρια οθόνη 8,1 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης οθόνης 120 Hz. Είναι επίσης πιθανό το Mix Fold 2 να διαθέτει έναν επανασχεδιασμένο μεντεσέ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι καλύτερος από το αρχικό Mi Mix Fold.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *