H Qualcomm επιβεβαίωσε την εκδήλωση παρουσίασης του Snapdragon για τις 20 Μαΐου

H Qualcomm επιβεβαίωσε την εκδήλωση παρουσίασης του Snapdragon για τις 20 Μαΐου

Η Qualcomm επιβεβαίωσε ότι η εκδήλωση Snapdragon Night θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου στην Κίνα από τις 20:00 τοπική ώρα. Οι δύο μεγάλες ανακοινώσεις που αναμένονται στην εκδήλωση είναι οι πλατφόρμες Snapdragon 8 Gen 1+ και Snapdragon 7 Gen 1.

Το πρώτο θεωρείται ότι προσφέρει μικρές βελτιώσεις σε σχέση με το τρέχον Snapdragon 8 Gen 1 με μια μικρή αναβάθμιση GPU ενώ εξακολουθεί να χρησιμοποιεί την ίδια δομή CPU – έναν βασικό πυρήνα Cortex X2 στα 3 Ghz, τρεις μονάδες απόδοσης Cortex A710 και τέσσερις πυρήνες απόδοσης Cortex A510.

Qualcomm Snapdragon Night  event poster

Αφίσα εκδήλωσης Qualcomm Snapdragon Night

Το νέο κορυφαίο chipset λέγεται ότι θα χρησιμοποιηθεί στη διαδικασία 4nm της TSMC. Η Motorola αναμένεται να είναι ένας από τους πρώτους κατασκευαστές που θα χρησιμοποιήσει το νέο τσιπ στο τηλέφωνο Edge X30.

Το Snapdragon 7 Gen 1 φέρεται να διαθέτει τέσσερις πυρήνες απόδοσης Cortex-A710 χρονισμένους στα 2,36 GHz και τέσσερις μονάδες A510 στα 1,8 Ghz μαζί με την GPU Adreno 662.Oppo φημολογείται ότι θα αποκαλύψει το Reno8 της στις 23 Μαΐου με το ολοκαίνουργιο chipset της σειράς SD 7.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *