Η πρώτη δημόσια έκδοση beta του iOS 16 μπορεί να τρέχει καθυστερημένα

Η πρώτη δημόσια έκδοση beta του iOS 16 μπορεί να τρέχει καθυστερημένα

Το WWDC 2022 θα ξεκινήσει στις 6 Ιουνίου και, μεταξύ άλλων, η Apple θα αποκαλύψει το iOS 16. Ωστόσο, το κοινό μπορεί να το πάρει λίγο αργότερα από το συνηθισμένο. Ο δημοσιογράφος του Bloomberg, Mark Gurman, έγραψε στο Twitter ότι υπάρχει κάποια αβεβαιότητα στα παρασκήνια.

Η Apple συνήθως περιμένει μέχρι τη δεύτερη beta μιας νέας έκδοσης iOS προτού την κυκλοφορήσει για δημόσια κατανάλωση (οι πρώτες beta συχνά έχουν πολλά σφάλματα για να σβήσουν, γεγονός που τα καθιστά ακατάλληλα για δημόσια κατανάλωση). Φέτος η πρώτη δημόσια κυκλοφορία του iOS 16 μπορεί να περιμένει μέχρι την τρίτη beta.

Αυτό θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι υπήρξε ένα χτύπημα ταχύτητας στη διαδικασία ανάπτυξης – οι τρέχουσες εκδόσεις είναι προβληματικές, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο. Ωστόσο, ο Gurman λέει ότι τα πράγματα είναι “ρευστά και θα μπορούσαν να αλλάξουν”. Θα πρέπει να κάνουμε περισσότερα μετά το WWDC, αλλά είναι πιθανό να πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Ιούλιο για να δοκιμάσουμε τη νέα έκδοση.

Σύμφωνα με τον Gurman, το iOS 16 και συν. θα φέρει βελτιωμένη διαχείριση ειδοποιήσεων, νέες λειτουργίες Health-trackign και άλλες αλλαγές. Ορισμένα είναι ειδικά για τη συσκευή, π.χ. το iPadOS 16 θα μπορούσε να έχει ανανεωμένο περιβάλλον εργασίας πολλαπλών εργασιών, ενώ το watchOS 9 μπορεί να προσθέσει νέες δυνατότητες παρακολούθησης της υγείας για να συμπληρώσει τις αλλαγές στην πλευρά του iPhone. Ένας νέος κλάδος, με το όνομα rOS, φέρεται να αναπτύσσεται για τα πιθανώς καθυστερημένα ακουστικά VR της Apple.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *