Διαρροές ευρωπαϊκών τιμών για OnePlus Nord 2T και Nord CE 2 Lite

Διαρροές ευρωπαϊκών τιμών για OnePlus Nord 2T και Nord CE 2 Lite

Αυτή την Πέμπτη OnePlus θα κυκλοφορήσει τρία προϊόντα για την παγκόσμια αγορά: το OnePlus Nord CE 2 Lite 5G, το OnePlus Nord Buds και το OnePlus Nord 2T. Μόνο αυτό το τελευταίο δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα καθώς το CE 2 Lite and the Buds έφτασαν στην Ινδία πριν από μερικές εβδομάδες.

Μέχρι στιγμής η OnePlus έχει επιβεβαιώσει αρκετές λεπτομέρειες για το Nord 2T, συμπεριλαμβανομένου του Dimensity 1300 και της γρήγορης φόρτισης Το WinFuture έχει κάποιες ανεπίσημες λεπτομέρειες για να συμπληρώσει τα κενά.

Το 2T θα έχει πάνελ AMOLED 6,43” με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz και θα καλύπτεται με Gorilla Glass 5, σύμφωνα με φήμες. Έχουμε ήδη δει μια τέτοια οθόνη στο Nord 2.

Η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος θα βασίζεται στον αισθητήρα 50MP Sony IMX766 (1/1,56”, 1,0μm), που θα βρίσκεται πίσω από ένα διάφραγμα f/1,8 και έναν φακό με δυνατότητα OIS. Θα υπάρχει επίσης μια κάμερα εξαιρετικά ευρείας γωνίας 8MP (120°) βασισμένη στον αισθητήρα IMX355, συν έναν αισθητήρα βάθους 2MP. Στο μπροστινό μέρος, ένα IMX615 16MP (f/2.4). Πέρα από τη φωτογραφική μηχανή selfie, αυτό μοιάζει πολύ με τη Nord 2.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας θα είναι 4.500 mAh και το μοντέλο T αναμένεται να έχει το πάνω χέρι στις ταχύτητες φόρτισης με 80W SuperVOOC (από 65W). Οι πρόσθετες λεπτομέρειες περιλαμβάνουν Wi-Fi 6 (ax), Bluetooth 5.2 και NFC.

Το OnePlus Nord 2T φέρεται να κοστίζει 400 ευρώ, που ήταν η τιμή εκτόξευσης του Nord 2 (μπορεί να το βρεις τώρα με λιγότερα). Φυσικά, το T-model έχει ανανεωμένο chipset και ταχύτερη φόρτιση της μπαταρίας για να δικαιολογήσει την τιμή του.

Το OnePlus Nord CE 2 Lite 5G θα πρέπει να είναι ήδη αρκετά οικείο. Διαθέτει IPS LCD 6,59″ (120Hz), τροφοδοτείται από chipset Snapdragon 695 και μπαταρία 5.000mAh (φόρτιση 33W) και διαθέτει κάμερα 64MP στο πίσω μέρος.

Σύμφωνα με τις ανεπίσημες πληροφορίες, το Nord CE 2 Lite 5G θα κοστίζει €300 στην Ευρώπη. Αυτό ταιριάζει με την τιμή του Nord CE 5G, η οποία μπορεί να είναι ένα χρόνο μεγαλύτερη, αλλά δεν.ταιριάζει καλά με το μικρότερο αδερφάκι του

Δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία για την τιμολόγηση των OnePlus Nord Buds.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *