H Samsung φέρεται να ξεκινά τη μαζική παραγωγή νέων αναδιπλούμενων εξαρτημάτων ναυαρχίδων

H Samsung φέρεται να ξεκινά τη μαζική παραγωγή νέων αναδιπλούμενων εξαρτημάτων ναυαρχίδων

Τα επόμενα δύο πτυσσόμενα smartphone της Samsung θα φτάσουν κάποια στιγμή στο δεύτερο εξάμηνο του έτους και η τελευταία αναφορά από το The Elec αναφέρει πηγές του κλάδου ότι η Samsung Electronics έχει ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή βασικών εξαρτημάτων για το Samsung Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Flip4 (και τα δύο δοκιμαστικά ονόματα). Επιπλέον, η Samsung φέρεται να αρχίσει να παράγει τα πτυσσόμενα στα μέσα Ιουνίου.

Οι αναφορές εκτιμούν ότι η Samsung αναμένει να παράγει περισσότερες από 10 εκατομμύρια συνδυασμένες αναδιπλούμενες μονάδες μεταξύ των σειρών Flip και Fold μέχρι το τέλος του έτους. Αναφέρεται ότι το 70% αυτών θα μπορούσε να είναι η σειρά Flip, ενώ το 30% αυτού του αριθμού θα αποτελείται από την εισερχόμενη συσκευή Galaxy Fold. Αυτό είναι μόνο εικασίες, καθώς οι πραγματικές εκτιμήσεις παραγωγής δεν θα δημοσιευτούν μέχρι τον Ιούλιο. Για αναφορά, το Z Flip3 αντιπροσώπευε το 65% των πτυσσόμενων συσκευών της Samsung ενώ το 35% ήταν το Z Fold3.

Η Samsung Display θα ενισχύσει επίσης την παραγωγική της ικανότητα για πτυσσόμενες μονάδες οθόνης. Η Samsung θα επεκτείνει από 7 σε 10 γραμμές παραγωγής στο εργοστάσιό της στο Βιετνάμ με την ελπίδα να παράγει 2 εκατομμύρια μονάδες οθόνης το μήνα σε σύγκριση με τα 1,4-1,5 εκατομμύρια μονάδες που παράγονταν στο παρελθόν. Αναμένεται ότι οι έξοδοι οθόνης των Z Fold4 και Z Flip4 θα φτάσουν το 1 εκατομμύριο μονάδες ανά μήνα έως το τρίτο τρίμηνο.

Η Samsung θα φτάσει σε ποσοστό διείσδυσης 1% στις παγκόσμιες πωλήσεις smartphone για τα πτυσσόμενα της για πρώτη φορά φέτος, εάν καταφέρει να στείλει 10 εκατομμύρια μονάδες μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Τέλος, εκτιμάται ότι τα νέα αναδιπλούμενα Galaxy θα έχουν περιθώριο κέρδους 15% σε σύγκριση με το περίπου 20% του συνόλου του περιθωρίου των αναδιπλούμενων ειδών τρέχουσας γενιάς. Αυτό γίνεται για να διατηρείται η τιμολόγηση κοντά στους καταναλωτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *