H  Microsoft φέρνει το Teams στο Microsoft Store

H  Microsoft φέρνει το Teams στο Microsoft Store

Η Microsoft εκπλήρωσε σήμερα την υπόσχεσή της να φέρει το Teams στο Microsoft Store. Περισσότερα από πέντε χρόνια από την εισαγωγή του, το Microsoft Teams είναι επιτέλους διαθέσιμο για λήψη από εκεί που θα έπρεπε να ήταν από την αρχή.

Εάν χρησιμοποιείτε Windows 10, μπορείτε να κάνετε λήψη του Teams από το Microsoft Store χωρίς εκπλήξεις. Η εταιρεία λέει ότι το Teams στα Windows 10 λειτουργεί με λογαριασμούς εργασίας, σχολείου και προσωπικού. Προκαλώντας σύγχυση, τα πράγματα είναι ελαφρώς διαφορετικά όταν κάνετε λήψη του Teams στα Windows 11. Επειδή τα Windows 11 έχουν την ενσωματωμένη εφαρμογή Chat (αυτό που βρίσκεται στη γραμμή εργασιών από προεπιλογή και καταναλώνει πολλούς πόρους), Το Teams from the Store υποστηρίζει μόνο εργασία και σχολικούς λογαριασμούς.

The Microsoft Store app showing the Microsoft Teams listing

Η Microsoft ανακοίνωσε το Teams το 2016 και κυκλοφόρησε την υπηρεσία το 2017 μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια να αγοράσει το Slack. Η εταιρεία κατάφερε να κάνει το Teams ένα αρκετά δημοφιλές κομμάτι εταιρικού λογισμικού ομαδοποιώντας το με υπάρχουσες συνδρομές Microsoft 365.

Δυστυχώς για τη Microsoft, οι τακτικοί καταναλωτές δεν είναι τόσο ενθουσιασμένοι με το Teams, παρόλο που η Microsoft συνδυάζει την εφαρμογή με τα Windows 11. Οι περισσότεροι άνθρωποι συνεχίζουν να χρησιμοποιούν mainstream messenger και μένουν μακριά από το Teams.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *