Η Samsung και η Google συνεργάζονται για την κατασκευή του Health Connect  

Η Samsung και η Google συνεργάζονται για την κατασκευή του Health Connect  

H Google και η Samsung συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν το Health Connect, ένα API και πλατφόρμα Android που επιτρέπει σε προγραμματιστές και καταναλωτές να χρησιμοποιούν κεντρικά δεδομένα φυσικής κατάστασης. Η ιδέα είναι να προσφέρουμε μια ενιαία διεπαφή μέσω της οποίας οι προγραμματιστές μπορούν να διαβάζουν και να γράφουν δεδομένα και για τους καταναλωτές να τα διαχειρίζονται εύκολα.

Οι εμπειρίες Galaxy Watch της Samsung σχεδιάζονται για να αξιοποιήσουν τη νέα λύση. Ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της εταιρείας TaeJong Jay Yang σημείωσε ότι:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Samsung και η Google συνεργάζονται για να εκπληρώσουν αυτή την ανάγκη με μια νέα λύση, το Health Connect. Μόλις ανακοινώθηκε στο Google I/O, οι προγραμματιστές έχουν πλέον πρόσβαση σε ένα μόνο σύνολο API που επιτρέπουν τη δημιουργία εμπειριών φυσικής κατάστασης και υγείας. Με το νέο Health Connect API, οι χρήστες θα έχουν ένα ολοκληρωμένο σύνολο στοιχείων ελέγχου για τη διαχείριση των δεδομένων υγείας και φυσικής κατάστασης σε όλες τις εφαρμογές.

Το Health Connect υποστηρίζει επί του παρόντος πάνω από 50 τύπους δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων της φυσικής δραστηριότητας, της μέτρησης του σώματος, της παρακολούθησης του εμμηνορροϊκού κύκλου, της διατροφής, του ύπνου και των ζωτικών στοιχείων. Προσφέρει επίσης αποθήκευση στη συσκευή με αυστηρούς ελέγχους απορρήτου.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεδομένου ότι η Samsung συνεργάζεται με την Google σε αυτήν την πρωτοβουλία, η πλατφόρμα Samsung Health θα υιοθετήσει τα Health Connect API αργότερα φέτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *