Η Samsung στέλνει άλλη μια ενημέρωση στην οικογένεια Galaxy S22

Η Samsung στέλνει άλλη μια ενημέρωση στην οικογένεια Galaxy S22

Λιγότερο από ένα μήνα μετά τη λήψη της προηγούμενης ενημέρωσης, σήμερα τα μέλη της οικογένειας Galaxy S22 έχουν κοσμηθεί με μια ακόμη ενημέρωση. Μέχρι στιγμής, πρόκειται μόνο για μονάδες Galaxy S22, S22+και S22 Ultra που τροφοδοτούνται με Snapdragon, αλλά όσοι χρησιμοποιούν το τσιπ Exynos της Samsung θα το αποκτήσουν επίσης στο εγγύς μέλλον.

Η νέα έκδοση φέρει την ετικέτα S90xEXXU2AVE4 (όπου το “x” αλλάζει ανάλογα με το τηλέφωνο που διαθέτετε) και ήδη κυκλοφορεί σε δώδεκα χώρες ως λήψη 350 MB over-the-air. Η ενημέρωση φέρνει μαζί της διάφορες ανώνυμες διορθώσεις ασφαλείας καθώς και βελτιώσεις στη «συνολική σταθερότητα των λειτουργιών», σύμφωνα με το πολύ μυστηριώδες και ασαφές αρχείο καταγραφής αλλαγών.

Ενημερώσεις για τα μέσα του μήνα όπως αυτές είναι σπάνιες για τη Samsung, επομένως η εταιρεία πρέπει να έχει βρει κάτι που αξίζει να επιδιορθώσει το συντομότερο δυνατό και να μην περιμένει μέχρι να βγουν οι ενημερώσεις ασφαλείας του Ιουνίου σε μερικές εβδομάδες περίπου.

Εάν διαθέτετε ένα S22, S22+ ή S22 Ultra με Snapdragon και δεν έχετε λάβει ακόμη την ειδοποίηση ενημέρωσης για αυτό, μπορείτε να ελέγξετε μη αυτόματα μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Ενημέρωση λογισμικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *