Η σειρά Honor 70 θα παρουσιαστεί στις 30 Μαΐου, το μοντέλο με κάμερα 54MP έχει πειραχθεί

Η σειρά Honor 70 θα παρουσιαστεί στις 30 Μαΐου, το μοντέλο με κάμερα 54MP έχει πειραχθεί

Μετά την παγκόσμια κυκλοφορία της ναυαρχίδας Magic4 Pro την περασμένη εβδομάδα, η Honor έχει στρέψει την προσοχή της στην επόμενη γενιά στην εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά αριθμών της. Η σειρά Honor 70 θα ανακοινωθεί στις 30 Μαΐου και μάλιστα πήραμε μια ματιά σε ένα από τα νέα μοντέλα.

The Honor 70 series will be unveiled on May 30, model with 54MP camera teased

Ένα σχέδιο διαμαντιού είναι χαραγμένο στο πίσω μέρος που αντανακλά το φως από διαφορετικές γωνίες. Αλλά αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα παρατηρήσετε τα σημάδια της ασυνήθιστης κάμερας.

Η κύρια μονάδα θα έχει αισθητήρα 54MP, ο οποίος θα είναι αρκετά μεγάλος (1/1,49”) και θα βρίσκεται πίσω από έναν φακό f/1,9. Αυτή είναι μια αρκετά ασυνήθιστη ανάλυση – ορισμένες φήμες υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μια νέα από τη Sony.

Αυτό που δεν αποκαλύπτει το βίντεο είναι πόσες νέες συσκευές θα υπάρχουν. Φήμες λένε ότι θα υπάρχουν τρία, Honor 70, 70 Pro και 70 Pro+, και ότι θα χρησιμοποιούν chipset Snapdragon 7 Gen 1, Dimensity 8100 και Dimensity 9000, αντίστοιχα.

Τέλος πάντων, εδώ είναι μια άλλη ματιά στο επερχόμενο μοντέλο Honor 70. Είναι στα χέρια του ηθοποιού Simon Gong, ο οποίος θα είναι ο παγκόσμιος εκπρόσωπος της σειράς.

Επιστρέφοντας για λίγο στους αισθητήρες της κάμερας, ο Digital Chat Station ισχυρίστηκε ότι ο τεράστιος αισθητήρας Sony IMX800 1/1,1″ (50MP) θα κάνει το ντεμπούτο του με τη σειρά Honor 70. Αν αληθεύει, σχεδόν σίγουρα θα προορίζεται για το μοντέλο Pro+, επομένως το τηλέφωνο που εμφανίζεται στο παραπάνω βίντεο και φωτογραφία είναι είτε το Honor 70 είτε το 70 Pro. Αυτό είναι απλώς εικασίες, φυσικά, αλλά μια τέτοια μεγάλη πρεμιέρα πιθανότατα θα είναι πειραγμένη, οπότε μείνετε συντονισμένοι για επίσημες λεπτομέρειες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *