Το Twitter δοκιμάζει τώρα την καρτέλα Spaces και στο Android

Το Twitter δοκιμάζει τώρα την καρτέλα Spaces και στο Android

Το περασμένο φθινόπωρο, το Twitter άρχισε να δοκιμάζει μια αποκλειστική καρτέλα Spaces στην έκδοση iOS της εφαρμογής του για κινητά. Η καρτέλα, όπως πιθανότατα μπορείτε να μαντέψετε ακόμα κι αν δεν έχετε πρόσβαση σε iPhone, επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν μια επιλεγμένη λίστα ενεργών αιθουσών ζωντανού ήχου, με την επιλογή να τις φιλτράρετε με βάση τα ενδιαφέροντά σας. 

Την Τετάρτη, το Twitter ανακοίνωσε ότι επεκτείνει τη δοκιμή για να συμπεριλάβει χρήστες Android. Εάν έχετε πρόσβαση στη δοκιμή, μπορείτε να ανοίξετε την καρτέλα Spaces πατώντας το εικονίδιο μικροφώνου που προστέθηκε πρόσφατα στο κάτω μέρος της διεπαφής. Όπως και πριν, η καρτέλα είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στα Αγγλικά.

Από τότε που το Twitter άρχισε να δοκιμάζει ζωντανό ήχο στα τέλη του 2020, η εταιρεία συνεχίζει να επαναλαμβάνει τη μορφή σε ένα γρήγορο κλιπ. Αυτό που ξεκίνησε ως μια σχετικά αραιή προσφορά έχει αποκτήσει τους τελευταίους μήνες δυνατότητες όπως η εγγραφή ήχου. Στο παρελθόν, το Twitter πρόσθεσε επίσης την επιλογή στους χρήστες να μοιράζονται καθήκοντα co-hosting. Όλα αυτά ήρθαν καθώς η εταιρεία εργάστηκε για να δώσει σε όλους τους χρήστες την επιλογή να φιλοξενήσουν ένα Space.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *