Το πρόγραμμα αναπαραγωγής του YouTube εμφανίζει πλέον τα πιο δημοφιλή μέρη ενός βίντεο

Το πρόγραμμα αναπαραγωγής του YouTube εμφανίζει πλέον τα πιο δημοφιλή μέρη ενός βίντεο

Το YouTube διευκολύνει την εύρεση των καλύτερων στιγμών σε ένα βίντεο. Η υπηρεσία ενημερώνει τα προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο για επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητές συσκευές με ένα παλαιότερα πειραματικό γράφημα που δείχνει τα πιο δημοφιλή (δηλαδή, επαναλαμβανόμενα) τμήματα. Ίσως να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε εικασίες ή δείκτες κεφαλαίων για να ξεπεράσετε το χνούδι και να φτάσετε στο περιεχόμενο που είστε πραγματικά εκεί για να παρακολουθήσετε.

Η εταιρεία έχει επίσης πειράξει σχέδια να δοκιμάσει μια “ευκολότερη” μέθοδο αναζήτησης του ακριβούς σημείου σε ένα βίντεο που θέλετε να παίξετε. Αντί να εμφανίζει απλώς μια μικρογραφία για ένα δεδομένο σημείο, το πρόγραμμα αναπαραγωγής θα εμφανίσει μια οπτική γραμμή χρόνου (παρακάτω) που μπορεί να υποδεικνύει μια αλλαγή σκηνής. Η δοκιμή θα έρθει “σύντομα” στους συνδρομητές Premium μέσω της “νέας” ενότητας.

YouTube test with advanced seekingGoogle

Οι προσθήκες εντάσσονται σε ένα υπάρχον κύμα βελτιώσεων, συμπεριλαμβανομένης μιας βελτιωμένης λειτουργίας πλήρους οθόνης, κεφαλαίων που δημιουργούνται αυτόματα και επαναφοράς ενός βίντεο. Ωστόσο, αυτές οι τελευταίες αναβαθμίσεις είναι πιο στοχευμένες—το YouTube γνωρίζει ξεκάθαρα ότι μπορεί να μην θέλετε να παρακολουθήσετε ένα ολόκληρο βίντεο μόνο και μόνο για να βρείτε το απόσπασμα που πραγματικά ψάχνετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *