Το Microsoft To Do για iOS ενημερώνεται με μια νέα δυνατότητα

Το Microsoft To Do για iOS ενημερώνεται με μια νέα δυνατότητα

Η Microsoft έχει προωθήσει μια ενημέρωση στην εφαρμογή διαχείρισης εργασιών της που ονομάζεται Microsoft To Do στο iOS. Εάν χρησιμοποιείτε συσκευή IOS, αναζητήστε την ενημέρωση που φέρει τον αριθμό έκδοσης 2.70. Εκτός από τη μεταφορά της έκδοσης στην έκδοση 2.70, η ενημέρωση προσθέτει μια σημαντική νέα δυνατότητα που βοηθά τους χρήστες να προσθέτουν σημειώσεις στις εργασίες.

Η πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής To Do έχει ένα νέο εικονίδιο Σημειώσεις, το οποίο θα βλέπετε κατά την προσθήκη εργασιών. Θα χρειαστεί να πατήσετε στο νέο εικονίδιο Σημειώσεις για να προσθέσετε σημειώσεις στις εργασίες σας. Σύμφωνα με τη Microsoft, αυτό θα προσθέσει περισσότερο πλαίσιο.

Σε άλλες ειδήσεις Microsoft To Do, η Microsoft πρόσθεσε πρόσφατα μια νέα δυνατότητα για χρήστες To Do στα Windows, η οποία εκτελεί πλέον πρόσθετες αυτόματες εντολές στη ρύθμιση των υπενθυμίσεων των χρηστών.. Τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους, η Microsoft ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα των γραφικών στοιχείων Microsoft To Do για συσκευές iOS 14. Μπορείτε να δείτε τις λίστες υποχρεώσεων από την αρχική οθόνη με τα νέα γραφικά στοιχεία. Η Microsoft θα συνεχίσει να προσθέτει νέες δυνατότητες στην εφαρμογή διαχείρισης εργασιών της στο μέλλον για να κάνει την εφαρμογή ακόμα καλύτερη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *