Το Xiaomi 12 Ultra θα διατηρήσει τις προδιαγραφές κάμερας του προκατόχου του.

Το Xiaomi 12 Ultra θα διατηρήσει τις προδιαγραφές κάμερας του προκατόχου του.

Μια άλλη φήμη υποστηρίζει ότι το Xiaomi 12 Ultra διατηρεί τις ίδιες προδιαγραφές κάμερας με το Mi 11 Ultra. Σύμφωνα με το Digital Chat Station στο Weibo και μια θήκη που διέρρευσε με ενδείξεις προδιαγραφών κάμερας, το Xiaomi 12 Ultra θα έχει κάμερα 120x, 12-120 mm, f/1.95-4.1, η οποία συμπίπτει άμεσα με την τρέχουσα Ultra.

Ας ξεκαθαρίσουμε τις προδιαγραφές – τα 12-120 mm αναφέρονται στην οπτική απόσταση που καλύπτεται από την υπερευρεία αντίστοιχη 48MP 12 mm έως την τηλεφακό κάμερα 48MP 120 mm. Οι άλλοι αριθμοί αναφέρονται στα διαφράγματα των φακών της κάμερας – ξεκινώντας από το f/1,95 της κύριας κάμερας και τελειώνοντας στο πιο αργό f/4,1 του τηλεφακού περισκοπίου.

Οι περισσότερες φήμες συμφωνούν ότι το Xiaomi 12 Ultra θα διατηρήσει τις προδιαγραφές της κάμερας, αν και ορισμένοι περίμεναν τουλάχιστον φωτεινότερους φακούς. Ωστόσο, η μετάβαση σε ένα πιο γρήγορο τσιπ Snapdragon 8 Gen 1 μπορεί να φέρει τα απαραίτητα οφέλη στην ταχύτητα, και πιθανώς και κάποιες βελτιώσεις στην επεξεργασία εικόνας.

Το Xiaomi 12 Ultra θα μπορούσε να φτάσει αυτόν τον μήνα, ντυμένο με υλικά υψηλής ποιότητας όπως δέρμα, γυαλί ή κεραμικό, όπως ο προκάτοχός του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *