To Netflix λανσάρει το κουμπί τυχαίας αναπαραγωγής για παιδιά

To Netflix λανσάρει το κουμπί τυχαίας αναπαραγωγής για παιδιά

Η επιλογή κάτι καινούργιου για παρακολούθηση από τους μεγάλους παιδικούς τίτλους του Netflix μπορεί να είναι συντριπτική, τόσο για γονείς όσο και για παιδιά. Και μερικές φορές τα παιδιά είναι απλώς αναποφάσιστα. Ωστόσο, η νέα λειτουργία «Mystery Box» της υπηρεσίας ροής στο Netflix Kids — διαθέσιμη σήμερα — μπορεί να αφήσει τις αποφάσεις στον αλγόριθμο. Παρόμοια με την επιλογή “Play Something” για το σετ ενηλίκων, η λειτουργία Mystery Box θα επιλέξει έναν νέο τίτλο που οι θεατές δεν έχουν παρακολουθήσει πριν. Να είστε σίγουροι ότι η νέα εκπομπή ή ταινία που επιλέγει το Mystery Box δεν θα είναι μια πλήρης επιλογή μπαλαντέρ — οι τίτλοι θα είναι παρόμοιοι με εκπομπές που οι θεατές έχουν ήδη θεωρήσει τις αγαπημένες τους.

Για να δοκιμάσετε το Mystery Box, επιλέξτε το προφίλ ενός παιδιού στο Netflix σε οποιαδήποτε πλατφόρμα της επιλογής σας. Στη συνέχεια, μεταβείτε στη “Σειρά Αγαπημένα” στο επάνω μέρος της αρχικής σελίδας. Τέλος, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από την επιλογή “Mystery Box” για να δείτε μια επιλογή νέων τίτλων.

Όσον αφορά τον παιδικό προγραμματισμό, το Netflix έχει περισσότερο ανταγωνισμό από ποτέ. Ο κύριος αντίπαλός της στο διάστημα – η Disney+ – σχεδιάζει μια δαπάνη περιεχομένου 32 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το οικονομικό έτος 2022. Το Hulu, το HBOMax και το Apple TV+ προσφέρουν όλα παιδικά προγράμματα. Το Netflix πέρυσι απέκτησε κάποια IP υψηλού προφίλ, συμπεριλαμβανομένης της Roald Dahl Story Company. Ωστόσο, δεδομένης της τρέχουσας δέσμευσής του να μειώσει το κόστος υπό το φως της ιστορικής πτώσης των συνδρομητών νωρίτερα φέτος, είναι πιθανό να δούμε το Netflix να είναι πιο προσεκτικό να προχωρά. Ένας αριθμός παιδικών τίτλων που ήταν σε παραγωγή πρόσφατα κέρδισαν την έκπληξη, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς κινουμένων σχεδίων τηMeghan Ava DuVernay Wings of Fire της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *