Το Xiaomi Mi Band 7 θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαΐου

Το Xiaomi Mi Band 7 θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαΐου

Χθες έφερε νέα για την κυκλοφορία της σειράς Redmi Note 11T στην Κίνα που έχει προγραμματιστεί για τις 24 Μαΐου και τα τηλέφωνα δεν είναι οι μόνες συσκευές που θα κυκλοφορήσουν στην εκδήλωση. Η Xiaomi μόλις επιβεβαίωσε ότι το Mi Band 7 της θα κυκλοφορήσει επίσης την ίδια μέρα με τη σειρά Redmi Note 11T. Λαμβάνουμε ακόμη και κάποιες λεπτομέρειες για τις προδιαγραφές του καθώς και μερικές εικόνες του σχεδιασμού του.

Το Mi Band 7 θα υιοθετήσει τη γνωστή σχεδίαση σε σχήμα χαπιού των προκατόχων του, αλλά με οθόνη AMOLED 1,62 ιντσών από το μέγεθος 1,56 ιντσών του απερχόμενου Mi Band 6. Το μεγαλύτερο πάνελ θα επιτρέψει περισσότερες επιπλοκές του ρολογιού στην οθόνη του ρολογιού που θα πρέπει να είναι πιο ευανάγνωστο από ό,τι σε προηγούμενα μοντέλα. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς η μεγαλύτερη οθόνη επηρεάζει τη συνολική μορφή της μπάντας.

Τα νέα teaser περιγράφουν επίσης λεπτομερώς την παρουσία του NFC που πιθανότατα θα εξαρτηθεί και πάλι από την αγορά. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μετρήσεις καρδιακών παλμών, οξυγόνου αίματος και δεδομένων άσκησης, καθώς και τον συνήθη συνδυασμό ενσωματωμένων εφαρμογών για τον καιρό, τα χειριστήρια μουσικής και τους συναγερμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *