Το WhatsApp έχει ένα νέο API που βασίζεται σε σύννεφο για να χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις

Το WhatsApp έχει ένα νέο API που βασίζεται σε σύννεφο για να χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις

Το WhatsApp Business είναι μια αξιοπρεπής λύση για εταιρείες που θέλουν να έρθουν σε επαφή απευθείας με τους πελάτες τους κατά τη διάρκεια πολλαπλών σταδίων των διαδικασιών προπώλησης, πωλήσεων και μετά την πώληση. Παρόλο που η Meta συνεχίζει να προσθέτει νέες δυνατότητες στην εφαρμογή, έχει κάνει ένα ακόμη μεγαλύτερο βήμα σήμερα, ανακοινώνοντας ένα API που υποστηρίζεται από το cloud που μπορούν να χρησιμοποιήσουν απευθείας οι επιχειρήσεις.

Το API που βασίζεται σε σύννεφο είναι διαθέσιμο για χρήση σε επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους. Η ιδέα πίσω από αυτό είναι να επιτρέψει στις εταιρείες να βασιστούν στο WhatsApp και να προσαρμόσουν τις λειτουργίες σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες τους. Η Meta σημείωσε ότι πρόκειται για μια δωρεάν και ασφαλή υπηρεσία που φιλοξενείται στο cloud που μειώνει τον χρόνο εκκίνησης από “μήνες σε λεπτά”. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν είτε να εγγραφούν και να ξεκινήσουν απευθείας τη δημιουργία του API είτε να συνεργαστούν με έναν πάροχο επιχειρηματικών λύσεων, εάν δεν διαθέτουν την απαιτούμενη τεχνική εξειδίκευση.

Αυτό δεν σημαίνει ότι το WhatsApp Business παραγκωνίζεται. Στην πραγματικότητα, η Meta έχει σημειώσει ότι οι περισσότερες επιχειρήσεις πιθανότατα θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή αντί να βασίζονται στο API.

Η Meta περιέγραψε επίσης ορισμένες από τις νέες δυνατότητες που έρχονται στην εφαρμογή WhatsApp Business. Αυτά περιλαμβάνουν τη δυνατότητα διαχείρισης συνομιλιών σε δέκα συσκευές και συνδέσμους κλικ για συνομιλία. Ωστόσο, αυτές θα είναι λειτουργίες επί πληρωμή που αποτελούν μια νέα premium υπηρεσία που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Η Meta σχεδιάζει να μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το μέτωπο στο εγγύς μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *