Η Microsoft ενημερώνει το Υποσύστημα Windows για Android με νέες δυνατότητες και Android 12.1

Η Microsoft ενημερώνει το Υποσύστημα Windows για Android με νέες δυνατότητες και Android 12.1

Η Microsoft ανακοίνωσε μια μεγάλη ενημέρωση δυνατοτήτων για το Υποσύστημα Windows για Android, το οποίο είναι υπεύθυνο για την εκτέλεση εφαρμογών Android σε υπολογιστές που βασίζονται σε Windows 11. Οι πιο αξιοσημείωτες αλλαγές περιλαμβάνουν τη μετάβαση στο Android 12.1, μια επανασχεδιασμένη εφαρμογή Ρυθμίσεις, καλύτερη ενοποίηση με τα Windows και βελτιωμένη εισαγωγή.

Η πιο πρόσφατη έκδοση του υποσυστήματος Windows για Android (2204.40000.15.0) είναι πλέον διαθέσιμη στο Microsoft Store σε υπολογιστές που είναι εγγεγραμμένοι στο κανάλι Dev του προγράμματος Windows Insider. Εδώ είναι οι αλλαγές.

Ενημέρωση σε Android 12.1!

Ενημερώσαμε την εμπειρία σε Android 12.1! Αυτή η ενημέρωση μπορεί να προκαλέσει την αποτυχία εκκίνησης ορισμένων εφαρμογών (δείτε τα γνωστά ζητήματα παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες).

Προαιρετικά διαγνωστικά δεδομένα

Με αυτήν την ενημέρωση, η συλλογή τηλεμετρίας (προαιρετική ρύθμιση διαγνωστικών δεδομένων στην εφαρμογή Ρυθμίσεις Υποσύστημα Windows για Android) είναι πλέον απενεργοποιημένη από προεπιλογή. Για να μας βοηθήσετε να βελτιώσουμε το Υποσύστημα Windows για Android και να παρέχουμε χρήσιμη τηλεμετρία σχετικά με τη χρήση της εφαρμογής Android, ενεργοποιήστε αυτήν τη ρύθμιση στην εφαρμογή Ρυθμίσεις Υποσύστημα Windows για Android!

Advanced Networking

Networking for Windows Υποσύστημα για Android σε νεότερες εκδόσεις Insider Preview (Έκδοση OS 22621+) έχει βελτιωθεί για να επιτρέπει στις εφαρμογές Android να συνδέονται με συσκευές στο ίδιο δίκτυο με τον υπολογιστή σας με Windows. Με την προηγμένη δικτύωση, μπορείτε να αναπαράγετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο σε ένα ηχείο στο ίδιο δίκτυο ή να ρυθμίσετε μια κάμερα ασφαλείας (ή άλλη έξυπνη οικιακή συσκευή) με μια συμβατή εφαρμογή Android.

Επανασχεδιασμός εφαρμογής Ρυθμίσεις

Η εφαρμογή Ρυθμίσεις Windows Subsystem for Android έχει επανασχεδιαστεί και ενημερωθεί με τεράστιο τρόπο. Έχουμε επανασχεδιάσει την εφαρμογή από την αρχή, τώρα με πιο σαφείς ομάδες ρυθμίσεων, ομαδοποιημένη πλοήγηση και μια πιο καθαρή εμπειρία χρήστη. Προσθέσαμε επίσης ένα πρόγραμμα προβολής διαγνωστικών δεδομένων όπου μπορείτε να εξετάσετε όλα τα διαγνωστικά δεδομένα που συλλέγονται από το υποσύστημα και τις επιλογές διαμόρφωσης στις νέες ρυθμίσεις συμβατότητας για να ενεργοποιήσετε επιδιορθώσεις για συγκεκριμένες εφαρμογές, όπως η επιβολή των εφαρμογών να μην έχουν δυνατότητα αλλαγής μεγέθους ή η ενεργοποίηση των ολισθήσεων για πληκτρα ΒΕΛΟΥΣ.

A redesigned Settings app for Windows Subsystem for Android

Βελτιώσεις στην

ενσωμάτωση των Windows Σε αυτήν την ενημέρωση κάναμε μερικές μεγάλες βελτιώσεις στις εφαρμογές Android που ενσωματώνονται στα Windows. Για νεότερες εκδόσεις Insider Preview (OS Build 22621+), τα εικονίδια της γραμμής εργασιών των Windows θα δείχνουν τώρα ποιες εφαρμογές Android χρησιμοποιούν μικρόφωνο, τοποθεσία και άλλες υπηρεσίες συστήματος στο δίσκο συστήματος και μια αυτόματα κρυφή γραμμή εργασιών θα αποκρύπτεται/εμφανίζεται σωστά όταν Οι εφαρμογές Android εκτελούνται. Τα τοστ Android θα αντικατοπτρίζονται πλέον ως ειδοποιήσεις των Windows και ο τίτλος του παραθύρου μιας εφαρμογής Android θα αντικατοπτρίζει πλέον τον τίτλο δραστηριότητας Android. Επίσης, για νεότερες εκδόσεις Insider Preview (OS Build 22621+), οι εφαρμογές Android δεν θα επανεκκινηθούν όταν οι συσκευές σας βγουν από τη συνδεδεμένη αναμονή, αλλά θα συνεχίσουν από εκεί που σταματήσατε.

Βελτιώσεις στην κάμερα σε εφαρμογές Android

Πολλές ενημερώσεις κάμερας αποστέλλονται σε αυτήν την ενημέρωση. Ο προσανατολισμός της κάμερας έχει πλέον διορθωθεί στον φυσικό προσανατολισμό και τα ζητήματα με λανθασμένη προεπισκόπηση κάμερας, σφάλματα με γραμματοκιβώτιο και συμπίεση της τροφοδοσίας της κάμερας έχουν πλέον αντιμετωπιστεί.

Βελτιώσεις για συσκευές εισόδου

H υποστήριξη ποντικιού και πληκτρολογίου στο Υποσύστημα Windows για Android έχει βελτιωθεί, με διορθώσεις όπως βελτιωμένη υποστήριξη τροχού κύλισης, επιδιορθώσεις για την εστίαση του πληκτρολογίου οθόνης και διορθώσεις για το πληκτρολόγιο λογισμικού Android που εμφανίζονται σωστά.

Η Microsoft προειδοποιεί επίσης για τα ακόλουθα ζητήματα που ταλαιπωρούν αυτήν τη στιγμή την τελευταία έκδοση προεπισκόπησης του Υποσυστήματος Windows για Android:

  • Αστάθεια με κάμερα σε συσκευές ARM
  • Αστάθεια εκτύπωση μέσω εφαρμογών Android
  • Ορισμένες εφαρμογές που αποδίδονται σε χαμηλότερες αναλύσεις ενδέχεται να έχουν λανθασμένη διάταξη
  • Ορισμένα VPN ενδέχεται να μην λειτουργούν με το Advanced Networking. Εάν χρησιμοποιείτε VPN και διαπιστώσετε ότι οι εφαρμογές Android δεν έχουν συνδεσιμότητα δικτύου, απενεργοποιήστε τη Σύνθετη δικτύωση στην εφαρμογή Ρυθμίσεις υποσυστήματος Windows για Android
  • Ορισμένες εφαρμογές που ήταν προηγουμένως διαθέσιμες ενδέχεται να λείπουν από την εμπειρία, να μην εκκινήσουν ή να λειτουργήσουν εσφαλμένα για διάφορα γνωστά θέματα. Εργαζόμαστε με τους συνεργάτες μας για να αντιμετωπίσουμε αυτά τα ζητήματα το συντομότερο δυνατό.

Εάν θέλετε να παρέχετε σχόλια σχετικά με το Υποσύστημα Windows για Android στα Windows 11, μεταβείτε στο Κέντρο σχολίων και επισκεφτείτε την ενότητα Εφαρμογές > Υποσύστημα Windows για Android.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *