Αυτή η επερχόμενη δυνατότητα του Outlook θέλει να γεμίσει τα εισερχόμενά σας

Αυτή η επερχόμενη δυνατότητα του Outlook θέλει να γεμίσει τα εισερχόμενά σας

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που παρέχονται στη σελίδα χάρτη πορείας του Microsoft 365, το πρόγραμμα-πελάτης Mac του Outlook θα λάβει σύντομα τη δυνατότητα αντιδράσεων μέσω email. Η δυνατότητα αντίδρασης σε μηνύματα με διαφορετικά emoji δεν είναι νέα για τους χρήστες του Outlook σε Android και iOS. Και τώρα, οι χρήστες του Outlook σε Mac θα έχουν επίσης το ίδιο όφελος μέσα σε μερικούς μήνες.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν οι «Αντιδράσεις στα email» είναι αρκετά απλός. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε emoji όπως μπράβο, γέλιο, καρδιά, γιορτή ή δάκρυ ως αντίδραση σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook για να κάνετε τις συνομιλίες λιγότερο ακατάστατες. Και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις αντιδράσεις χωρίς να στείλετε ή να λάβετε ένα σταδιακό email, όπως λειτουργούν οι αντιδράσεις μηνυμάτων του WhatsApp.

Η Microsoft θα κυκλοφορήσει τη δυνατότητα σε πολλές φάσεις. Η εταιρεία ανέφερε στη σελίδα του χάρτη πορείας ότι η πρώτη προεπισκόπηση της λειτουργίας αντιδράσεων θα είναι διαθέσιμη για το Office Insiders τον Ιούλιο. Και μετά από ένα μήνα δοκιμών με τους Insiders, η εταιρεία θα το φέρει στο ευρύ κοινό, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμο τον Αύγουστο.

Outlook reactions

Ωστόσο, όλες οι ημερομηνίες που αναφέρει η Microsoft στη σελίδα του χάρτη πορείας υπόκεινται σε αλλαγές. Η εταιρεία είχε καθυστερήσει πολλά χαρακτηριστικά, και μπορεί να συμβεί και με αυτό.

Εν τω μεταξύ, η Microsoft εργάζεται σε μια άλλη συναρπαστική νέα δυνατότητα που ονομάζεται στυλό ειδοποιήσεων για να βοηθήσει τους χρήστες του Outlook στα Windows να βρίσκουν τις @αναφορές τους σε ένα μέρος. Η λειτουργία βρίσκεται στη φάση ανάπτυξης, με τη γενική διαθεσιμότητα να γίνεται τον Ιούνιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *