Το Zoom αποκαλύπτει την εξουσιοδοτημένη από την FedRAMP Κυβερνητική Αγορά Εφαρμογών  

Το Zoom αποκαλύπτει την εξουσιοδοτημένη από την FedRAMP Κυβερνητική Αγορά Εφαρμογών  

To Zoom ανακοίνωσε μια αυτόνομη, εξουσιοδοτημένη από την FedRAMP πλατφόρμα για τους κυβερνητικούς καταναλωτές της. Το πιο πρόσφατο App Marketplace για Zoom for Government, παρόμοιο με το App Marketplace για εμπορικό Zoom, προσφέρει το είδος της αποτελεσματικότητας που απαιτεί το κυβερνητικό έργο.

Αυτή η πλατφόρμα υποστηρίζει μια ποικιλία ενσωματώσεων που σας δίνουν τη δυνατότητα να ενσωματώσετε τη λειτουργικότητα του Zoom σε υπάρχουσες εφαρμογές για να κάνετε αποτελεσματική και αξιόπιστη εργασία κρίσιμης σημασίας. Καθώς το Zoom for Government App Marketplace απαιτεί συμμόρφωση με τις ομοσπονδιακές απαιτήσεις ασφαλείας, πολλές από τις εφαρμογές από τον νέο πόρο θα προέρχονται από εφαρμογές και πλατφόρμες που περιλαμβάνονται στη λίστα των προϊόντων εξουσιοδοτημένων από την FedRAMP.

Το Slack, το Box, το ServiceNow, το Cornerstone και το Microsoft Teams είναι μεταξύ εκείνων που περιλαμβάνονται στη λίστα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

Η βιτρίνα συμπεριφέρεται όπως θα περίμενε κανείς σε ένα κυβερνητικό περιβάλλον. Οι διαχειριστές μπορούν να αξιοποιήσουν έναν πίνακα ελέγχου για να εγκρίνουν ενσωματώσεις και να στέλνουν ειδοποιήσεις μέσω email. Εν τω μεταξύ, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν και να απεγκαταστήσουν εφαρμογές από την αγορά.

Το Zoom λέει ότι όλες οι ενσωματώσεις έχουν ελεγχθεί διεξοδικά σύμφωνα με τα κυβερνητικά πρότυπα ασφαλείας. Η εταιρεία έχει επίσης προειδοποιήσει ότι είναι δική σας ευθύνη να επικυρώσετε ότι χρησιμοποιείτε αξιόπιστες και συμβατές εφαρμογές ή υπηρεσίες τρίτων σε συνδυασμό με εγκεκριμένες εφαρμογές από την αγορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *