Η Meta θα σταματήσει να υποστηρίζει το WhatsApp σε iOS 10 και 11 στις 24 Οκτωβρίου

Η Meta θα σταματήσει να υποστηρίζει το WhatsApp σε iOS 10 και 11 στις 24 Οκτωβρίου

Σύμφωνα με μια σελίδα υποστήριξης στον επίσημο ιστότοπο, η Meta θα σταματήσει σύντομα να υποστηρίζει το WhatsApp σε δύο παλιές εκδόσεις iOS. Οι χρήστες θα πρέπει σύντομα να ενημερώσουν τα iPhone τους σε iOS 12 ή νεότερη έκδοση για να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το πιο δημοφιλές messenger στον κόσμο.

Ο επίσημος ιστότοπος υποστήριξης WhatsApp δεν αναφέρει πότε ακριβώς η εταιρεία σχεδιάζει να εγκαταλείψει τα iOS 10 και 11. Η WABetaInfo ανακάλυψε μια ειδοποίηση μέσα στο messenger που ισχυριζόταν ότι το WhatsApp θα σταματήσει να υποστηρίζει iOS 10 και 11 μετά τις 24 Οκτωβρίου 2022.

A message about Whatsapp ending support on iOS 10 and 11 on October 24, 2022

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 10 το 2016 και Το iOS 11 κυκλοφόρησε το 2017. Το iOS 11 είναι το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα που διατίθεται για iPhone και iPad με επεξεργαστές μη 64-bit, όπως το iPhone 5 και το 5C. Εάν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε αυτά τα smartphone, να γνωρίζετε ότι το WhatsApp σύντομα θα σας αφήσει χωρίς υποστήριξη.

Ο messenger ενδέχεται να συνεχίσει να λειτουργεί για κάποιο χρονικό διάστημα στα iOS 11 και 11. Ωστόσο, μελλοντικές ενημερώσεις και αλλαγές θα διακόψουν τελικά τις μη υποστηριζόμενες εκδόσεις του WhatsApp. Οι χρήστες που επηρεάζονται θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο αναβάθμισης στα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα (ελάχιστο):

  • Android 4.1 και νεότερο
  • iOS 12 και νεότερο
  • KaiOS 2.5.0 και νεότερο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *