Η Samsung φέρεται να συγκεντρώνει μια “ονειρική ομάδα” για να καταρρίψει το M1 της Apple το 2025

Η Samsung φέρεται να συγκεντρώνει μια “ονειρική ομάδα” για να καταρρίψει το M1 της Apple το 2025

Είναι μάλλον δίκαιο να πούμε ότι η Samsung δεν πέρασε την καλύτερη στιγμή με τις προσφορές Exynos σε σύγκριση με ανταγωνιστές όπως η Qualcomm ή η Apple. Για να ταρακουνήσει τις τύχες της, η εταιρεία συνδύασε επίσης την AMD για την Exynos 2200 GPU της και τα αποτελέσματα ήταν ανάμεικτα. Τόσο τα γραφικά AMD RDNA 2 Xclipse 920 όσο και η CPU Exynos 2200 ήταν αρκετά απογοητευτικά όσον αφορά την απόδοση ισχύος, καθώς δεν ήταν πολύ καλύτερα από την προηγούμενη προσφορά Exynos 2100. Με λίγα λόγια, η νέα CPU ήταν περίπου 5% πιο γρήγορη ενώ τα γραφικά της AMD ήταν περίπου 17% καλύτερα, και τα δύο σαφώς δεν ήταν αρκετά (μέσω του TechAltar στο Twitter).

Ωστόσο, η εταιρεία επιδιώκει να σοβαρευτεί και να ξεκινήσει τις δουλειές το 2025. Σύμφωνα με μια έκθεση, η Samsung συγκεντρώνει μια ειδική ομάδα εργασίας με την ονομασία “Dream Platform One team” και ο σκοπός αυτής της ονειρικής ομάδας θα είναι να σχεδιάσει μια προσαρμοσμένηγια φορητές συσκευές Samsung επεξεργαστή εφαρμογών (AP) που μπορεί να αντιμετωπίσει το Apple Silicon που αποτελείται από τις προσφορές της εταιρείας που βασίζονται στο M1.

Αυτή η νέα αναφορά είναι καυτή μετά από μια προηγούμενη είδηση ​​που υποδήλωνε ότι ο γίγαντας της Νότιας Κορέας εργαζόταν σε ένα προσαρμοσμένο chipset για τη σειρά Galaxy S του για το 2025, υπονοώντας ότι το προσαρμοσμένο Samsung SOC το 2025 θα μπορούσε να είναι μια πραγματική δύναμη αν καταφέρει να δημιουργήστε ένα δολοφόνο Apple M1 ή οτιδήποτε άλλο κυκλοφορήσει η Apple τρία χρόνια αργότερα.

Σε σχετικά νέα, η Samsung δεν είναι η μόνη εταιρεία που σχεδιάζει να καταργήσει την Apple. Φήμες λένε ότι η Intel εργάζεται επίσης σε ένα έργο “Royal Core” που θα τη βοηθήσει να καταπολεμήσει το Apple M1 και τη γενική απειλή Arm.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *